Taximetrist român înjunghiat mortal în Londra. Bărbatul muncea de 13 ani în Marea Britanie și urma să se căsătorească

Ultima actualizare:

    Gabriel Bringye trăia în Marea Britanie de 13 aniFoto: adevarul.ro
Gabriel Bringye trăia în Marea Britanie de 13 aniFoto: adevarul.ro

Și-a dorit o viață mai bună și pentru asta a stat departe de familie în ultimii 13 ani. Plecat în Marea Britanie, orădeanul Gabriel Bringye (37 ani) avea planuri mari pentru anul acesta, urmând să se căsătorească. Nu a mai apucat, pentru că a fost omorât brutal de un client, în timp ce făcea taxiemtrie.

Viața i s-a curmat brusc și nimeni nu știe de ce. Nici familia, nici anchetatorii nu cunosc ce se ascunde în spatele acestei nenorociri. Gabriel Bringye făcea taximetrie în Londra din anul 2015, iar miercuri seara, el a fost găsit în agonie în mașină. A fost ultima lui cursă, terminată în faţa unei şcoli din Tottenham, o suburbie a Londrei. Se pare că ucigașul solicitase maşina printr-o aplicaţie mobilă, și nu se știe din ce motive l-a înjunghiat mortal pe român. Acum, el este căutat de poliţiştii Scotland Yard, scrie adevarul.ro


    Taximetristul a fost găsit în faţa unei şcoli din TottenhamFoto: adevarul.ro
Taximetristul a fost găsit în faţa unei şcoli din TottenhamFoto: adevarul.ro

Românul, găsit de un șofer de autobuz  

Gabriel Bringye a fost descoperit de un şofer de autobuz, căruia i s-a părut ciudat că românul nu se mişcă. El a sunat la număr de urgenţe, cerând ajutor. Orădeanul a fost găsit de paramedici în stare gravă, cu un traumatism prin înjunghiere. În ciuda eforturilor, medicii nu au reuşit să-l salveze, tânărul fiind declarat mort la faţa locului, miercuri seara la ora 20.00. 

Din primele informaţii, orădeanul primise o comandă prin aplicaţia mobilă Bolt, la o adresă din Tottenham. ”Sora lui Gabriel a reuşit să intre în contul său Bolt, iar ultima călătorie nu era încheiată. A putut vedea de unde a preluat clientul, foarte aproape de locul în care a avut loc crima”, a declarat jurnaliştilor Dailymail.co.uk, unul din prietenii orădeanului. Din maşină nu lipsea nimic. Poliţiştii care investighează cazul au făcut apel la eventualii martori să transmită orice informaţie care i-ar putea conduce pe urmele criminalului. 

Criminalul nu a fost identificat   

”Este o tragedie îngrozitoare. El a fost cea mai cumsecade, mai blândă fiinţă umană pe care ai putea să o întâlneşti. Nu ar face rău unei muşte. Suntem cu toţii şocaţi”, au declarat prietenii lui Gabriel, potrivit The Sun. Autoritățile londoneze sunt în alertă maximă, întrucât românul este a 12-a persoană care a fost înjunghiată la Londra în acest an, a treia într-o săptămână şi a cincea în doar 12 zile.În timp ce poliţiştii îl caută pe criminalul orădeanului, sora lui, stabilită tot în Marea Britanie, încearcă să strângă bani pentru repatrierea acestuia. Ea a deschis pe platforma gofundme.com o pagină de donaţii în acest sens. ”Din păcate, fratele meu a fost omorât în timpul serviciului ca şofer de taxi. Clientul se pare că era drogat, ce a rezervat o cursă de câteva lire a hotărât sa folosească cuţitul de mai multe ori. Nu avem prea multe informaţii despre ce s-a întâmplat pentru ca poliţia nu ne spune nimic şi vinovatul încă nu a fost prins. În urmă au rămas o familie ce nu îşi va reveni niciodată. Ajutaţi-ne vă rugăm să îl ducem pe Gabriel acasă, să fie lângă părinţi, în ţara în care s-a născut şi ar fi vrut sa se ducă înapoi într-o zi, dar nu aşa”, a scris Renata Bringye.

Citește și: 

Român de 23 de ani, înjunghiat în inimă la Londra

Un român a împins-o pe fiica fostului patron într-un cuptor de pizza, în Marea Britanie. Care a fost motivul 

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net