Şovăială Andrei-Mihail a fost reţinut joi, 16 februarie, de procurori pentru tentativă de omor, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Bărbatul are 42 de ani şi este taximetrist.


Un taximetrist din Capitală a fost reţinut, joi (16 februarie), fiind acuzat de tentativă de omor după ce ar fi tăiat frânele maşinii pe care o conducea fosta iubită, scrie news.ro.

”La data de 05.12.2016, inculpatul Şovăială Andrei-Mihail a secţionat în mai multe locuri furtunul sistemului de frânare al roţii din faţă, de pe partea dreaptă a autoturismului marca Skoda Rapid care era folosit de către persoana vătămată D.C., fosta concubină a acestuia, acceptând astfel posibilitatea decesului persoanei vătămate ori al altor participanţi la trafic, în condiţiile unui accident rutier”, explică Parchetul într-un comunicat de presă, citat de aceeași sursă.

Procurorii îl mai acuză pe Andrei Șovăială că pe 21 decembrie 2016 ar fi dat foc unor cauciucuri la uşa apartamentului unde locuiesc părinţii fostei iubite şi unde a locuit şi ea, fiind distruse uşile a două apartamente şi mai multe bunuri. Ulterior, la începutul anului, acesta ar fi vandalizat maşina unui vecin care a parcat pe locul femeii.

Dosarul a fost deschis după ce femeia în vârstă de 37 de ani a reclamat în luna ianuarie că i-au fost tăiate frânele de la maşină.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: