Te angajezi ca bucătar cu 3.400 € pe lună

Ultima actualizare:

    Oferte de muncă
Oferte de muncă

Salariul minim în România este de 850 de lei şi sunt multe persoane care doar atât câştigă pe lună. Cine ajunge să muncească în străinătate, are şansa să se angajeze, însă, pe bani frumoşi. În Norvegia se caută bucătar pe 3.435 de euro.

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă dispune, prin intermediul Reţelei EURES, de zeci de locuri de muncă pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier-gastronomic. Sunt oferite joburi sezoniere în mai multe state UE.

Germania

Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn împreună cu Marriott Hotel Frankfurt oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: bucătar (18 posturi), ospătar/personal servire clienţi (15 posturi), recepţioner (15 posturi), ajutor în industria gastronomiei de sistem - McDonald's şi Burger King (15 posturi) şi manager restaurant/personal serviciu organizare banchet (6 posturi).

Selecţia se va organiza la Braşov în zilele de 27 şi 28 august, iar contractul va începe din septembrie.

Pentru ocuparea posturilor de bucătar, ospatar şi ajutor în industria gastronomiei de sistem sunt solicitate persoane care au calificare, experienţă în domeniu şi cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană. 

Pentru posturile de recepţioner şi manager restaurant/personal serviciu organizare banchet, angajatorii solicită persoane care au atât cunoştinţe foarte bune de limba germană, cât şi cunostinţe bune de limbă engleză. Angajarea se face pe o perioada cuprinsă între 6 luni şi un an, cu posibilitate de prelungire. Salariul oferit este de 1.400 - 2.200 euro brut/lună, iar timpul de lucru este de 40 ore/săptamână, se lucrează în weekend şi de sărbătorile legale. Cazarea poate fi asigurată de către angajator gratuit / contracost (270 euro/lună), iar întretinerea poate fi gratuită/negociabilă sau pe cont propriu.

Cei interesaţi trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul agenţiilor judeţene de ocupare a forţei de muncă, pentru a fi înregistraţi în baza de date. Trebuie să depună:

- cerere tip (se completeaza la sediul agenţiei);- copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minimum 6 luni);- C.V model  Europass (cu fotografie)  în  limba germană (Lebenslauf);- cazier judiciar în original (termen de valabilitate 6 luni);- adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă".

Norvegia

Firma Job Norway Nuf  angajează un bucătar calificat, cu experienţă de cel puţin doi ani. Trebuie să cunoască limba engleză foarte bine. Se lucrează într-un restaurant cu standard ridicat. Contractul este pe perioada verii, cu posibilitate de prelungire şi începe cât mai curând posibil. Salariul oferit este de 2.950-3.435 euro brut/lună, în funcţie de calificări şi experienţă. Orele lucrate suplimentar sunt plătite în plus cu 40% din salariu. Pe lângă asta, se primeşte cazare şi hrană în zilele de lucru. Cei intersaţi trebuie să trimită o scrisoare de intenţie şi CV Europass în limba engleză la adresa de e-mail: helen@jobnorway.no, până pe 28 iunie. Informaţii în plus primiţi la telefin: 0249/411002.

Franţa

Firma Sas des Millepieds caută zece persoane pentru postul de producător de vin (cognac), care vor tăia viţa de vie. Persoanele interesate trebuie să aibă cel puţin un an experienţă în domeniu şi să cunoască franceza sau engleza. Contractul este pentru şapte luni, iar plata se face cu 10 euro pe oră. Se oferă cazare.  CV-ul în engleză sau franceză se trimite la eurl-des-millepieds@orange.fr, până pe 15 septembrie. Informaţii se primesc la tel: 0238722540.

Lituania

Firma UAB Projektanacaută 20 de fierari betonişti cu experienţă. Trebuie să cunoască engleza sau rusa la nivel minim, contractual este până la sfârştul anului, salariu est între 770 şi 1.500 de euro. CV se trimite pe adresa conislierului EURES din Lituania, iar informaţii se obţin la tel: 235.318184.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net