Te tentează? Poţi lua un salariu de 255 de lei pe lună ca să ai grijă de veveriţa din parc!

Ultima actualizare:

    Veveriţa din parc beneficiază de tratament princiarFoto: "Adevărul"
Veveriţa din parc beneficiază de tratament princiarFoto: "Adevărul"

Job mai puţin obişnuit! Bistriţa e singurul oraş din ţară care oferă îngrijire la domiciliu unei veveriţe. Animăluţul locuieşte în parcul municipal, într-o volieră construită special. Pentru acest serviciu neobişnuit, municipalitatea este dispusă să cheltuie lunar câteva sute de lei.

Anunţ inedit de angajare! Primăria Bistriţa a anunţat săptămâna aceasta, pe site-ul propriu, că angajează o persoană pentru îngrijirea singurei veveriţe din voliera aflată în Parcul Municipal. Potrivit anunţului, municipalitatea este dispusă să ofere pentru acest serviciu 2.040 de lei pentru următoarele 8 luni, adică 255 de lei lunar.

Potrivit caietului de sarcini, persoana care va avea grijă de veveriţa din parcul municipal va trebui să-i dea de mâncare masa animalului - nuci, alune şi mere. De asemenea, trebuie să îi dea apă şi să îi verifice starea de sănătate. La trei zile, persoana care va fi angajată trebuie să cureţe cuşca şi să asigure accesorii necesare habitatului: recipiente pentru hrană şi pentru apă, rumeguș, scoarţă de copac. De asemnea, îngrijitorul trebuie să pună în volieră şi un os de sepie şi un bloc de mierale, necesare veveriţei pentru pentru tocirea incisivilor. 

Pe adevarul.ro poţi afla ce s-a întâmplat cu celelalte veveriţe din parc!

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cea mai veche cafenea buc jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net