Țeapa din cutie: plastilină colorată în loc de iPhone de 6.800 de lei!

Ultima actualizare:

O tânără din Craiova a comandat online, pe site-ul unei firme care comercializează produse electronice, un iPhone XS MAX, pentru care a plătit 6.800 de lei.

 Ea s-a ferit să-şi cumpere un telefon scump din altă parte decât de la o firmă serioasă. “Am fost la Media Galaxy  şi am vrut să cumpăr un telefon iPhone XS MAX, iar angajaţii mi-au comunicat că nu-l au pe stoc, dar că îl pot comanda online şi că îl voi primi în trei zile lucrătoare. Am achitat factura de 6.800 de lei şi am plecat acasă. Am văzut pe bon că furnizorul telefonului era Altex”, spune clienta pentru adevarul.ro.

Joi, craioveanca a fost sunată şi a mers la magazin. “Un angajat mi-a adus cutia sigilată şi a desfăcut-o în faţa mea”, detaliază tânăra. “Nu ne-a venit să credem. În locul telefonului erau bucăţi de plastilină. S-au strâns toţi angajaţii şi clienţii. Lumea făcea fotografii”, adaugă femeia. Angajaţii şi-au înştiinţat şefii de la Bucureşti şi i-au promis clientei că vor încerca să rezolve problema cât mai repede.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net