Teatru cu păpuşi, la Cluj-Napoca

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 11, Teatrul Puck din Cluj-Napoca invită copiii de peste 4 ani la spectacolul „Mimorózart”. Acesta este compus din zece scene cu păpuşi în care actorii folosesc tehnici diferite de mânuire.

 Este un spectacol non-verbal, cu poveşti inspirate din picturile spaniolului Joan Miró şi muzica austriacului Wolfgang Amadeus Mozart. Personajele sunt călători, clovni, iar Mimorózart este „o lume în care fantezia noastră poate zburda liber”. Preţul unui bilet este de 10 lei.  

Monica Davidescu şi Aurelian Temişan, împreună într-o nouă comedie

simeon stalpnicul png

Cea mai nouă producţie a Teatrului Elisabeta, “Încă nu, dar o să fie…”, este o comedie în care intrigile amoroase dau naştere unor situaţii comice irezistibile. Premiera oficială are loc sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 19.00, şi aduce pe aceeaşi scenă actori de renume precum Aurelian Temişan, Monica Davidescu, Bogdan Stanoevici, Alexandra Velniciuc, Vasile Calofir etc. De la bun început, spectatorii sunt introduşi în spaţiul exclusivist al unui salon de blănuri de lux din Londra. Aici, Gilbert, proprietarul salonului, pune la cale o tranzacţie buclucaşă pentru a-şi impresiona amanta, fără a-i da, însă, nimic de bănuit soţului. Situaţia se complică rapid, iar comicul de situaţie nu întârzie să apară.

Mircea Vintilă, concert de toamnă

simeon stalpnicul png

Pe 18 noiembrie, de la ora 22:30, Mircea Vintilă revine pe scena Hard Rock Cafe pentru al patrulea an consecutiv, într-un concert devenit un simbol al toamnei bucureștene. «Cavalerul rimelor cu tâlc», acompaniat de trupa Brambura, vă invită să petreceţi împreună o seară plină de umor, de vorbe meşteşugite, muzică bună şi refrene care ne vin în minte la tot pasul. „Miruna”, „Popa Nan”, „Hanul lui Manuc”, „Adio, deci pe curând” sunt numai câteva dintre motivele care vă vor face să zâmbiţi, să cântaţi, să fiţi melancolici şi să visaţi la timpurile când toate erau la locul lor. Biletele costă 40, 60 sau 100 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net