Telenovelă la Vaslui: i-a murit mireasa şi s-a însurat cu prietena ei cea mai bună!

Ultima actualizare:

    Leonard Chiriac şi Loredana Miron s-au căsătorit nu la mult timp după accident
Leonard Chiriac şi Loredana Miron s-au căsătorit nu la mult timp după accident

Acum un an şi două luni, un accident rutier a frânt viaţa unei femei care tocmai își cumpărase rochia de mireasă. Dincolo de tragedia de pe şosea, cazul ascunde o adevărată telenovelă.

Vasluianca Daniela Habet avea 44 de ani și se pregătea de nuntă. Pe 19 august 2015 își cumpărase rochia de mireasă, însă n-a mai apucat să o îmbrace. Daniela Habet și viitorul ei soț, Leonard Chiriac (33 ani), se întorceau de la cumpărături, când maşina în care se aflau a fost lovită frontal de o autoutilitară condusă de Mihai Roibu, un bărbat din județul Constanța, angajat într-o depășire imprudentă.

A mai trăit patru zile

Autoturismul BMW era condus de Loredana Miron, o tânără de 28 de ani din Vaslui, prietenă cu cei doi, iar pe bancheta din spate se mai aflau și cei doi copii ai acesteia, de 4, respectiv 7 ani. Pe Drumul European 581, la ieșirea din localitatea Strâmtura, Mihai Roibu s-a angajat în depășirea unui TIR. Constănţeanul nu s-a asigurat, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu BMW-ul condus regulamentar de Loredana Miron.

În urma impactului violent, toți pasagerii din cele două autoturisme au fost răniți. Femeia care se pregătea să devină mireasă a fost găsită de medicii de pe ambulanţe în stop cardio-respirator. După 45 de minute de resuscitare, cadrele medicale au reușit să-i repornească inima Danielei Habet, dar femeia a murit, patru zile mai târziu, la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Celelalte victime, inclusiv cei doi minori, au fost transportate la spitalul din Bârlad cu traumatisme și policontuzii. Aflată în stare gravă, Loredana Miron a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral, contuzie umăr și coloană cervicală, însă a reușit să se recupereze spectaculos. La finalul anchetei, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad au dispus trimiterea în judecată a constănțeanului Mihai Roibu, vinovat pentru tragedie.

Banii de nuntă, cheltuiţi pe funeralii

Au urmat secvenţe sfâşietoare: Daniela Habet a fost înmormântată chiar în ziua în care trebuia să aibă loc nunta. Banii pregătiți pentru organizarea petrecerii au fost cheltuiți de rude pentru înmormântare. Rudele femeii s-au constituit parte civilă în dosar, solicitând daune morale și materiale în cuantum de 600.000 de euro.

“S-a luat cu Loredana”


    Loredana şi Leonard, o relaţie care i-a revoltat pe apropiaţii femeii decedate în accidentul rutier
Loredana şi Leonard, o relaţie care i-a revoltat pe apropiaţii femeii decedate în accidentul rutier

La scurt timp după decesul Danielei Habet, lovitură de teatru! Bărbatul cu care urma să se căsătorească a început o relație chiar cu tânăra care se afla la volan în momentul accidentului, spre revolta rudelor care susțin că, de fapt, între cei doi exista o relație de mai mult timp. „După două săptămâni de la accident, s-a luat cu Loredana, cea care era la volan. Ea se măritase cam cu o lună înainte de accident, dar s-a despărţit de bărbatul respectiv și s-a mutat împreună cu Leonard. Chiar dacă neagă, toată lumea știa că între el și Loredana exista o relație de aproximativ doi ani”, spune, indignată, Andreea Habet, unul dintre cei trei copii ai decedatei. “Leonard povestea că voia să facă nunta numai așa, de ochii lumii. Moartea mamei a rupt inima în noi. Au rămas pe drumuri trei copii care nu mai au acum cui să spună mamă, la cine să tragă. Lumea vorbeşte de banii ceruți în instanță, dar viața unui om nu o mai poți cumpăra”, adaugă fata.

Adolescenta a împlinit de curând 18 ani și ea este acum „mamă” pentru frații mai mici. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net