Preşedintele PSD Viorica Dăncilă va anunţa luni în cadrul şedinţei CEx a partidului primele remanieri din formaţiune. Potrivit Digi24, social-democraţii au găsit deja înlocuitori pentru Carmen Dan şi Teodor Meleşcanu. Ora 12.15. Carmen Dan a demisionat din MAI. Ora 14.25. Ramona Mănescu a fost validată pentru funcția de ministru de externe, în locul lui Teodor Meleșcanu.


UPDATE. Ora 14.25. Ramona Mănescu a fost validată pentru funcția de ministru de externe, în locul lui Teodor Meleșcanu care a fost demis, scrie digi24.ro.

UPDATE. Ora 12.15. Carmen Dan a demisionat din MAI.

Ora 10.30. Teodor Meleșcanu și Carmen Dan sunt pe făraș? Președintele Iohannis îi vrea remaniați și i-a cerut Vioricăi Dăncilă să se consulte cu el înainte de a face noile propuneri.

Potrivit surselor Digi24, locul ministrului de interne Carmen Dan ar urma să fie preluat de către senatorul Nicolae Moga. Ministrul de externe Teodor Meleşcanu urmează şi el să fie remaniat, acesta fiind înlocuit de fostul europarlamentar Ramona Mănescu.

Remanierea Guvernului se decide azi, 15 iulie

Digi24 mai afirmă că PSD a discutat şi despre remanierea Ecaterinei Andronescu, însă deocamdată nici unul dintre cei solicitaţi de partid să o înlocuiască pe ministrul Educaţiei nu a răspuns cererii.

„S-a lucrat la evaluarea miniştrilor în această săptămână. Nu am terminat această evaluare. Luni, în Comitetul Executiv Naţional, vom vorbi despre o remaniere. Am făcut evaluarea pe opt ministere. După ce o să prezint această evaluare în CEx, vom hotărî împreună ce miniştri sunt remaniaţi şi ce miniştri nu sunt, bineînţeles la propunerea primului ministru”, a anunţat  Viorica Dăncilă, citată de aceeași sursă.

Citește și

Viorica Dăncilă renunță la funcția de premier? Ce e mai tentant pentru șefa PSD

Viorica Dăncilă a vorbit despre soţul ei. Nu a fost dragoste la prima vedere

 
 
Loading...