Teodora Maftei, interviu cu trupa Goodbye to Gravity

Ultima actualizare:

    Teodora Maftei a realizat în 2013 un interviu cu trupa Goodbye to Gravityfoto: captură video
Teodora Maftei a realizat în 2013 un interviu cu trupa Goodbye to Gravityfoto: captură video

Teodora Maftei nu s-a aflat pentru prima dată faţă-n faţă cu băieţii din trupa Goodbye to Gravity în noaptea tragediei, când aceştia au lansau cel de-al doilea album al trupei. Jurnalista de 36 de ani, care s-a stins din viaţă luni dimineaţa (9 noiembrie) la o clinică din Israel, era o admiratoare înfocată a formaţiei de rock.

În urmă cu doi ani, Teodora Maftei s-a dus în studiol de înregistrări al trupei pentru a afla mai multe despre ei. A realizat atunci un interviu cu trei dintre cei cinci componenţi. I-a avut invitaţi pe Mihai Alexandru, chitaristul care şi-a pierdut viaţa în incendiul din Colectiv, pe solistul Andrei Găluţ, transferat la un spital din Olanda cu arsuri pe 45 la sută din suprafaţa corpului şi pe Alex Pascu (bass), liderul trupei. Tânărul se află în acest moment internat în stare gravă la Spitalul Floreasca, familia făcând eforturi disperate pentru a-l muta în străinătate. 

Calmă şi relaxată, jurnalista şi-a ascultat invitaţii, explicându-le fanilor de unde provine numele formaţiei, cine este "creierul" trupei, dar şi cum îşi compun aceştia piesele. Sinceri, cei trei băieţi au povestit că îşi doresc cât mai multe concerte, mai ales că după ce lansaseră primul album au primit reacţii pozitive din partea fanilor. 

Teodora le făcea poze băieţilor chiar în momentul în care au fost aprinse artificiile
Teodora le făcea poze băieţilor chiar în momentul în care au fost aprinse artificiile

În noaptea tragediei, Teodora Maftei se afla alături de băieţi. Era chiar în faţa scenei. Jurnalista Pro TV le făcea băieţilor poze într-unul din cele mai importante momente ale carierei lor. Munciseră mult pentru a scoate acest al doilea album, însă nu s-au bucurat prea mult de aplauzele publicului. La izbucnirea incendiului, cei doi chitarişti (Mihai Alexandru şi Vlad Ţelea) şi-au pierdut viaţa, iat ceilalţi trei băieţi au fost internaţi în spitalele din Capitală. Bogdan Enache, toboşarul trupei a murit duminică, în timp ce era trasferat de la Spitalu de Arşi la o clinică din Elveţia. El a făcut stop cardiorespirator, iar aeronova, a fost nevoită să se întoarcă în România. Luni dimineaţă, nici trupul firav al Teodorei Maftei nu a mai rezistat, bilanţul tragic ajungând la 46 de morţi. În urmă cu cinci zile ea fusese dusă la tratament o clinică din Israel. Din păcate medicii nu au putut face nimic ca să o salveze. Andrei Găluţ şi Alex Pascu luptă pentru viaţă. Primul la un spital din Olanda, iar cel din urmă la Floreasca.    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net