Testează-ţi gratuit intoleranţa la gluten

Ultima actualizare:

    Medicii îţi vor da mai multe informaţii despre această boală sâmbătă, în Herăstrău
Medicii îţi vor da mai multe informaţii despre această boală sâmbătă, în Herăstrău

Balonări, dureri abdominale, tulburări de tranzit, afte bucale, erupţie cutanată, scădere în greutate, depresie, dureri articulare, acestea sunt doar câteva dintre simptomele intoleranţei la gluten, o boală care poate apărea la orice vârstă şi se manifestă diferit de la o persoană la alta. Tu ai aşa ceva? Te poţi testa, gratuit.

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Bolii Celiace (intoleranţa la gluten), Centrul de Management pentru Boala Celiacă Bucureşti şi Asociaţia Română pentru Intoleranţa la Gluten (ARIG) organizează în perioada 16-17 mai o serie de acţiuni şi evenimente de informare. Sâmbătă se vor organiza activităţi de informare şi testare în Parcul Herăstru din Bucureşti (Aleea Michael Jackson).

Dacă se dovedeşte că ai intoleranţă la gluten, tratamentul constă în excluderea glutenului din alimentație, dietă care trebuie respectată toată viaţa. În lipsa tratamentului, pot apărea complicaţii precum malnutriţie severă (cu întârzierea dezvoltării la copii), osteoporoză, infertilitate sau unele tipuri de cancer.

Mai multe informaţii despre această afecţiune poţi găsi pe site-ul www.boala-celiaca.ro, sau le poţi obţine sâmbătă, în parc.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net