Ţi se face rău! După şoareci, şi urechelniţe la spitalul din Aiud

Ultima actualizare:

    O urechelniţă se plimbă nestingherită pe cearşaful unui pat din spitalFoto: Facebook
O urechelniţă se plimbă nestingherită pe cearşaful unui pat din spitalFoto: Facebook

Dezgustător! Fotografii cu urechelniţe care mişună în incinta Spitalului de Pneumoftiziologie din Aiud, postate pe internet, au determinat Direcţia de Sănătate Publică Alba să demareze o anchetă la unitatea medicală. Pacienţii reclamă şi prezenţa şoarecilor în saloanele mizerabile.

Conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie din Aiud susţine că are planuri bine stabilite pentru dezinsecţie şi deratizare, confirmând că într-un salon ar fi fost prins un şoarece. “Noi avem un plan de dezinsecţie pe care îl respectăm. Sunt capcane, avem material şi tot ce este necesar pentru operaţiunile acestea”, susţine vasile Vultur, managerul spitalului.

Situaţia din saloane a fost dată în vileag de un tânăr internat acolo. Acesta a postat pe Facebook o filmare în care apare un şoarece, aflat în spatele unui calorifer dintr-un salon cu două paturi. „Uite ce avem în spital. El este doar unul din cei cinci prinşi”, scrie tânărul, alături de un filmuleţ postat pe reţeaua socială. De asemenea, pacientul a pus şi un filmuleţ cu o urechelniţă care se plimbă pe cearşaf, alături de un comentariu: „Trezirea de dimineaţă la spital”.

Vezi video pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net