Irina Iovan, fiica lui Adrian Iovan, pilotul care a murti în tragicul accident aviatic din Apuseni, a povestit ce fel de relaţie avea cu tatăl ei.


Într-un interviu pentru Romania TV, Irina Iovan a spus că îl consideră pe Adrian Iovan un om extraordinar dar a refuzat să comenteze felul în care au acţionat autorităţile în privinţa salvării victimelor accidentului aviatic.

«Tatăl meu a fost un om extraordinar. Mi-a fost un tată minunat până în ultima clipă, până la sfârşit. Relaţia mea cu el a fost una chiar de invidiat. A fost un om foarte complet din foarte multe puncte de vedere.

Un om care a ştiut să îşi trăiască viaţa intens. A fost un om cu coloană vertebrală, foarte drept şi just, astfel că uneori putea să pară dur din cauza acestei corectitudini pe care o avea. A fost o persoană care a ştiut să îşi arate dragostea faţă de oameni tot timpul», a spus ea la Romania TV.

Întrebată cum comentează modul în care au organizat autorităţile acţiunile de căutare şi salvare ale victimelor accidentului aviatic din Munţii Apuseni, Irina Iovan a evitat să dea un răspuns. "Mă găsesc într-o situaţie în care mi-e teamă să răspund. Sunt convinsă că ancheta va putea aduce concluziile necesare, coerente şi pertinente, mult mai mult decât o părere de-a mea, care nu cred că poate fi suficient de bună, pentru că sunt fiica lui", a conchis aceasta.

 
 
Loading...