Ţi se rupe sufletul! Ce spune fiica lui Adrian Iovan despre relaţia cu tatăl ei

Ultima actualizare:

    Irina, fiica lui Adrian Iovan, în lacrimi la înmormântarea tatălui ei (Foto: Sever Gheorghe)
Irina, fiica lui Adrian Iovan, în lacrimi la înmormântarea tatălui ei (Foto: Sever Gheorghe)

Irina Iovan, fiica lui Adrian Iovan, pilotul care a murti în tragicul accident aviatic din Apuseni, a povestit ce fel de relaţie avea cu tatăl ei.

Într-un interviu pentru Romania TV, Irina Iovan a spus că îl consideră pe Adrian Iovan un om extraordinar dar a refuzat să comenteze felul în care au acţionat autorităţile în privinţa salvării victimelor accidentului aviatic.

«Tatăl meu a fost un om extraordinar. Mi-a fost un tată minunat până în ultima clipă, până la sfârşit. Relaţia mea cu el a fost una chiar de invidiat. A fost un om foarte complet din foarte multe puncte de vedere.

Un om care a ştiut să îşi trăiască viaţa intens. A fost un om cu coloană vertebrală, foarte drept şi just, astfel că uneori putea să pară dur din cauza acestei corectitudini pe care o avea. A fost o persoană care a ştiut să îşi arate dragostea faţă de oameni tot timpul», a spus ea la Romania TV.

Întrebată cum comentează modul în care au organizat autorităţile acţiunile de căutare şi salvare ale victimelor accidentului aviatic din Munţii Apuseni, Irina Iovan a evitat să dea un răspuns. "Mă găsesc într-o situaţie în care mi-e teamă să răspund. Sunt convinsă că ancheta va putea aduce concluziile necesare, coerente şi pertinente, mult mai mult decât o părere de-a mea, care nu cred că poate fi suficient de bună, pentru că sunt fiica lui", a conchis aceasta.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net