"Tic-tac, ceasul vieţii"

Ultima actualizare:
Băiatul a fost  supus umilinţelor
Băiatul a fost supus umilinţelor

Gelozie, furie, nebunie – un amestec exploziv la propriu! Miercuri, un bărbat s-a sinucis la Bistriţa, aruncându-se de la etajul patru al blocului. Câteva minute mai târziu, a explodat şi apartamentul. Înainte să se arunce în gol, individul improvizase un dispozitiv conectat la ţeava de gaz, pentru a-şi ucide nevasta şi fiica.

Caz şocant la Bistriţa! Miercuri, în jurul orei 16.00, liniştea oraşului din Ardeal avea să se facă ţăndări. Sorin Victor Pătraşcu (51 de ani) se afla pe balcon, în imobilul de pe strada Împăratul Traian, unde locuia cu chirie. El confecţionase în prealabil un mecanism conectat la instalaţia de gaz, care să se declanşeze când cineva urma să intre în apartament. Planul său diabolic era să le ucidă pe soţie, care îl ameninţase cu despărţirea, şi pe fiica în vârstă de 17 ani. În momentul în care nevasta sa a ajuns în parcarea blocului, însoţită de fata celor doi, bărbatul a strigat „Adio, iubita!” şi a sărit de la etajul patru. Un echipaj SMURD l-a transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean Bistriţa. 


    Explozia a făcut  praf ferestrele  apartamentului
Explozia a făcut praf ferestrele apartamentului

Câteva minute mai târziu, fiica sinucigaşului a urcat în bloc şi a dat să intre în apartament, pentru a lua ceva din interior. Când a apăsat pe clanţă, în interior s-a produs o explozie, scrie adevarul.ro. Speriată, puştoaica a luat-o la fugă pe scări, iar instinctul a salvat-o. Strada Împăratul Traian şi parcarea din spatele blocului s-au umplut de bucăţi de geam şi de tencuială, aruncate de suflul deflagraţiei. Cioburile proiectate în parcarea blocului au rănit un pompier şi pe iubita bărbatului. Imediat după explozie s-a produs şi un incendiu, lichidat repede de pompierii veniţi în parcare. O echipă tehnică a oprit gazul pe scara respectivă, iar pompierii i-au evacuat pe vecini, până când s-au asigurat că nu mai există pericol de explozie şi că structura blocului nu a fost afectată. La spital a fost transportată şi iubita sinucigaşului, cu multiple plăgi şi o contuzie la genunchiul drept, dar a fost externată miercuri seară. Fiica a scăpat fără nici o zgârietură. Şi pompierul rănit a fost dus la spital, cu o fractură craniană, un hematom epidural, cu plăgi şi contuzii, fiind internat. În schimb, sinucigaşul se afla în comă profundă, intubat, cu fracturi toraco-abdominale şi de bazin, o leziune a pancreasului şi şoc hemodinamic. În cursul nopţii, el a decedat. 

Explozia a făcut  praf ferestrele  apartamentului
Explozia a făcut praf ferestrele apartamentului

Nevasta sinucigaşului e poliţistă 

Bărbatul muncea la o firmă de construcţii, care se ocupa, se pare, de clădiri militarizate. Soţia sa are 43 de ani şi este poliţistă. Cei doi aveau o relaţie tumultuoasă, motiv pentru care femeia intenţiona să se despartă de el. De altfel, ea s-a deplasat miercuri la locuinţa comună, pentru ultimele discuţii pe această temă.  În ultima vreme, el o ameninţa pe femeie. Pe 27 noiembrie, postase un mesaj pentru nevastă pe pagina lui de Facebook: „Tic-tac, tic-tac, ceasul vieţii”. Miercuri, înainte să se sinucidă, acesta mai scrisese un mesaj pentru prietenii săi virtuali: „Le urez tuturor înţelegere şi linişte în viaţa aceasta”.

Un puşti a fost obligat să bea urină, un bolnav psihic şi-a făcut hara-kiri

Pompierii au stins  repede incendiul
Pompierii au stins repede incendiul

Bătut şi batjocorit. Un bărbat de 37 de ani din Iaşi a fost reţinut de poliţişti. Individul e acuzat că a sechestrat şi a lovit în mod repetat un băiat, dar şi că l-a supus unor umilinţe crunte. Alături de bărbat, e cercetată şi o fată de 16 ani. Acum câteva zile, un film şocant a fost distribuit pe Facebook, scrie adevarul.ro. În imagini se putea observa cum puştiul e batjocorit de cei doi agresori. Adolescenta l-a obligat să bea o cană cu urină. În imagini se vede că băiatul e lovit atât de fată, cât şi de adult. 

Şi-a omorât iubita și s-a sinucis. Un poliţist a îngrozit oraşul Oraviţa (Caraş-Severin). El şi-a înjunghiat mortal iubita, după care și-a pus capăt zilelor. Potrivit observatortv.ro, victimele au fost găsite, în camere diferite, de mama bărbatului. Poliţiştii şi procurorii au început cercetările în acest caz.

Şi-a băgat cuţitul în burtă. Un bărbat de 65 de ani din Iaşi, cunoscut cu afecţiuni psihice, a încercat să se omoare în stilul samurailor japonezi. El şi-a înfipt cuţitul în stomac, dar şi în zona cervicală, în apropierea jugularei. După scenele sângeroase, individul a găsit puterea să-şi strige soţia şi s-o roage să-i aprindă o lumânare la căpătâi. Speriată, femeia a sunat imediat la 112 şi a chemat un echipaj medical. Ieşeanul a fost transportat de urgenţă la spital. Medicii l-au operat şi au reuşit să-i salveze viaţa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net