Accident feroviar în judeţul Timiş. O maşină în care se aflau doi bărbaţi de origine italiană a fost lovită în plin de trenul Timişoara – Iaşi. Italienii au scăpat cu viață și au rămas internați în spital în stare gravă.


Accidentul a avut loc luni seară, în zona gării Boldur, lângă Lugoj. Trenul interregio care a plecat din Timişoara şi se îndrepta spre Iaşi a lovit în plin o maşină al cărei şofer nu s-a asigurat la trecerea de nivel cu calea ferată. Șoferul nu a reușit să vadă la timp trenul, cel mai probabil din cauza ceții.

Trenul, unul de călători, avea o viteză de peste 80 km la oră, impactul fiind unul foarte puternic. Mașina a fost târâtă mai bine de 50 de metri. Cei doi barbati au fost scoși în stare de șoc dintre fiarele contorsionate de echipajele de salvare venite de la Lugoj și au fost duși la spitalul din localitate, fiind în stare gravă, scrie adevarul.ro.

După producerea accidentului, trenul Timişoara – Iaşi în care se aflau aproximativ 100 de persoane nu şi-a mai putut continua drumul din cauza defectării locomotive, aceasta fiind înlocuită.

 

Citește și:

Accident feroviar în Suceava! O persoană a murit

VIDEO Filmul accidentului feroviar din Prahova. Cum a fost posibil să se ciocnească două trenuri

 
 
Loading...