Timişoara. Un şofer de TIR întors din Italia, suspect de infectare cu noul coronavirus. Teste au ieşit negative

Ultima actualizare:

    Un şofer de TIR din Timişoara a fost testat pentru coronavirus după ce s-a întros dintr-o cursă din Italia
Un şofer de TIR din Timişoara a fost testat pentru coronavirus după ce s-a întros dintr-o cursă din Italia

Un tânăr din Timişoara este suspect de infecţie cu coronavirus, după ce s-a întors din Italia, acolo unde a lucrat în ultima perioadă ca şofer de TIR. Doctorii l-au izolat la secţia de boli infecţioase şi aşteaptă rezultatele analizelor.

Update: Şapte teste făcute de medicii din Timişoara în cazul bărbatului cu suspiciune de coronavirus şi al celor care au intrat în contact cu femeia deja diagnosticată sunt negative. ”Toate testele efectuate azi sunt negative”, a declarat medicul Virgil Musta, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecţioase Victor Babeş din Timişoara a declarat sâmbătă că în incinta instituţiei este internat un tânăr venit din italia, suspect de infecţia cu coronavirus. Acesta a lucrat ca şofer de TIR şi s-a întors din cursă din Italia. 

"Este un bărbat, şofer de TIR, care a avut cursă în Italia. S-a întors şi ieri a prezentat tuse, motiv pentru care s-a prezentat să fie evaluat. Este aferbil. I s-au recoltat analize de gripă şi de corona. Rămâne la Boli Infecţioase până primim rezultatele. În momentul în care rezultatul este negativ va merge la izolcare la domiciliu, dacă este pozitiv atunci va rămâne pe secţia specifică pentru bolnavii de coronavirus", a declarat medicul.

Italia, cea mai afectată de epidemia cu coronavirus, din întreaga Europa 

În Italia au fost înregistrate 889 de cazuri de infectare cu Covid-19, dintre care 400 fără simptome. Şcolile din cele mai afectate regiuni au rămas închise pentru încă o săptămână, iar majoritatea evenimentelor culturale şi sportive au fost anulate.

Covid-19 s-a răspândit în 56 de ţări 

În China, epicentrul bolii Covid-19, controlarea coronavirusului continuă favorabil, spun autorităţile din ţara asiatică. Numărul deceselor este de puţin peste 2.830 din aproximativ 79.300 de cazuri de infectare.

Gripa provocată de coronavirusul depistat la finalul anului trecut în China este foarte contagioasă, însă rata mortalităţii este scăzută: de 0,7%, în afara oraşului Wuhan (epicentrul epidemiei), şi de 2-4% în Wuhan. Covid-19 s-a răspândit, în două luni, în 56 de ţări. Din Europa, Italia este cea mai afectată ţară, cu peste 880 de cazuri confirmate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net