Tineri loviţi cu maşina de un bărbat beat, fără permis şi care furase autoturismul

Ultima actualizare:

    (Foto: Arhivă)
(Foto: Arhivă)

Un bărbat care s-a urcat la volan fără să aibă permis şi care se afla în stare foarte avansată de ebrietate a lovit cu maşina doi copii, în Prahova, şi apoi a fugit de la locul accidentului. Colac peste pupăză, autoturismul pe care îl conducea fără permis era furat de la un profesor universitar din Capitală. Bărbatul a ajuns desculţ la poliţie, unde s-a dat în spectacol.

Bărbatul de 45 de ani lucra cu ziua într-o livadă din localitatea Urleta. Omul care l-a tocmit, un profesor universitar din Bucureşti, i-a lăsat mâncare în maşină şi apoi a plecat, scrie romaniatv.net.

"Cheia am lăsat-o la magazin ca să îşi ia mâncare şi am spus aşa: luaţi mâncarea şi închideţi maşina şi aveţi grijă de cheie", a spus proprietarul maşinii.

Individul a băut bine, apoi a plecat cu maşina. Nici măcar nu avea permis de conducere şi a lovit doi copii de 15 şi 16 ani, care mergeau pe marginea drumului. Când a văzut ce a făcut, individul a fugit.

"Poliţiştii au identificat persoana bănuită de săvârşirea faptei şi au procedat la testarea acesteia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,49 mg alcool pur în aerul expirat", a declarat Alexandru Ursu, purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova.

Bărbatul a ajuns la poliţie desculţ şi a făcut scandal când a văzut presa.

Din fericire, cei doi copii peste care a dat bărbatul cu maşina nu au suferit răni grave şi sunt în afara oricărui pericol.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net