Tinerii care fac sex la discotecă, vinovaţi de inundaţiile din Botoşani

Ultima actualizare:

    Florea Asurdoaie,  73 de ani, a găsit vinovaţii  pentru inundaţii
Florea Asurdoaie, 73 de ani, a găsit vinovaţii pentru inundaţii

Inundaţiile din Botoşani nu sunt puse nici în cârca auorităţilor, nici a cetăţenilor care aruncă gunoaie în şanţuri. Sătenii susţin că de fapt inundaţiile sunt o pedeapsă divină pentru păcatele tinerilor la discotecă.

Botoşaniul este unul dintre judeţele din România afectate anual de inundaţii. În ultimul deceniu, zeci de oameni şi-a pierdut viaţa din cauza viiturilor, sute de gospodării au fost inundate, case dărâmate şi culturi distruse. Numai în ultimele două săptămâni şuvoaiele ridicate din râuri şi pâraie au măturat din nou curţile oamenilor şi au făcut şi o victimă, o femeie de 70 de ani fiind luată de ape, scrie adevarul.ro.

Una dintre localităţile afectate de inundaţii a fost şi Todireniul, unde peste 38 de gospodării au fost inundate. În fiecare şanţ de scurgere de la marginea drumului zace câte un morman de pietriş sau nisip. În cazul în care plouă abundent iar râurile Jijia şi Sitna se află în apropierea satelor, apa nu va avea pe unde să se scurgă, iar casele şi grădinile vor fi din nou inundate.

Sătenii însă nu cred că au făcut ceva greşit. Aceştia spun că de fapt inundaţiile sunt o bătaie de la Dumnezeu pentru păcatele tinerilor din sat. ”Tinerii stau şi joacă la discotecă, iar Dumnezeu ne distruge cu inundaţii. Pentru păcatele tinerilor se întâmplă ce se întâmplă. Ce gunoaie? Că oricum vine apa”, spune Florea Asurdoaie, un sătean de 73 de ani din Todireni. Un altul e şi mai înrăit: „Stau tinerii la discotecă beau, dansează şi fac sex. Iar Dumnezeu ne pedepseşte. Cu Dumnezeu nu te pui. Apa vine şi ia tot”.

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net