Toamna adevărată începe din 21 octombrie. Vremea până la 28 octombrie

Ultima actualizare:

    Toamna adevărată începe din 21 octombrie, cu temperaturi mai scăzute și precipitațiiFOTO: Click!
Toamna adevărată începe din 21 octombrie, cu temperaturi mai scăzute și precipitațiiFOTO: Click!

Avem parte de zile însorite, dar toamna este aproape. De la jumătatea lunii octombrie, temperaturile ating normalul perioadei, iar ploile vor cuprinde majoritatea regiunilor. Prognoza până la 28 octombrie.

Meteorologii ANM au realizat prognoza vremii pentru perioada 15 – 28 octombrie. Toamna adevărată începe din 21 octombrie, cu temperaturi mai scăzute și precipitații. Până atunci, ne bucurăm de câteva zile însorite și calde.

Săptămâna începe cu cer senin şi vânt slab, cu uşoare intensificări în sudul Banatului şi pe Litoral, spun meteorologii ANM.

Până la 20 octombrie, în vestul țării vor fi temperaturi de 23 -24 de grade, valori mai mari decât ar fi firesc la această dată. Din 21 octombrie, temperaturile vor coborî la valori normale de 18 -19 grade.

Din 23 octombrie, pentru cel puțin o săptămână, se răcește simțitor în toată țara și se adună norii. Nu vor fi mai mult de 11 - 13 grade la prânz și în jur de 6 grade în timpul nopții.

În nordul țării, săptămâna următoare vor fi în jur de 3 grade în timpul nopților și 13 -14 grade la prânz.

În sud, din 21 octombrie, temperaturile vor coborî la 16 -18 grade în timpul zilei, dar nopțile vor fi răcoroase, doar 6 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în 18, 20 și 21 octombrie și în intervalul 23 – 28 octombrie.

Vremea la munte, în Deltă și pe Litoral

La munte, până în 18 octombrie vor fi în jur de 14 grade la prânz, dar din 24 octombrie vor fi cel mult 6 grade ziua și valori negative în timpul nopților.

Pe Litoral și în Delta Dunării, temperaturile vor coborî de la 20 de grade, la 16 grade. Vor fi condiții de ploaie slabă în 18 octombrie, apoi între 23 și 28 octombrie.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net