Un golan în trafic! Basarabeanul Anatolie Ciumac (42 de ani), luptător de MMA (Mixed Martial Arts, adică Arte Marţiale Mixte), şi-a ieşit din minţi miercuri, după un incident pe stradă, şi a snopit în bătaie un şofer, lovind alte două persoane, printre care o pensionară.


Uriaşul de 1,95 metri şi 130 de kilograme a luat foc după ce soţia sa, Alina, aflată la volan, s-ar fi arătat deranjată de manevrele unui alt şofer aflat în trafic. Furios, luptătorul de MMA a decis să-i facă “dreptate” nevestei.

Tolea Ciumac nu l-a bătut nu doar pe şofer, ci şi pe pasagerul din dreapta, iar mai târziu l-a lovit  şi pe unul dintre martorii scandalului, o femeie care l-a indicat drept agresor. “Un echipaj al Poliţiei Locale a intervenit imediat, altfel conflictul ar fi degenerat. Şoferul lovit de Tolea a fost preluat de un echipaj SMURD. Cred că nici nu ştia cu cine are de-a face când a coborât din maşină”, a relatat  declarat Bogdan Aristănţoiu, de la Poliţia Locală Piteşti. “Tolea n-a opus rezistenţă şi a fost preluat de un echipaj al Secţiei 4 de Poliţie Piteşti, fiind dus la audieri”, a completat Aristănţoiu. 

Nimeni n-a depus plângere

Alexandru Apostol, în vârstă de 65 de ani, şoferul lovit de Ciumac, s-a întors acasă miercuri seară, deşi fusese dus la Spitalul Judeţean Argeş. Tot acolo a ajuns şi Alina Tolea, care a declarat că a fost lovită de şoferul bătut.

După scandalul de miercuri seară, nimeni nu pare să aibă ceva de reproşat. Astfel, nici şoferul de 65 de ani, nici pasagerul de 37 de ani (care se afla în aceeaşi maşină cu cel agresat), nici femeia de 64 de ani, victimă colaterală, căreia luptătorul MMA  “i-a tras un şut în fund” (după cum spun martorii), n-au depus plângere.

Click! spune

Tolea Ciumac a practicat lupte, kickboxing, jiu-jitsu şi MMA. El a devenit celebru în 2009, când a dat buzna în studioul OTV şi l-a luat pe sus pe realizatorul Dan Diaconescu. Deranjat că fosta sa soţie, Magda Ciumac, era subiect al dezbaterii, basarabeanul l-a băgat pe Diaconescu în tomberon: “Am vrut să vă arăt care e emisiunea voastră şi de unde vorbiţi”.

 

 
 
Loading...