Fenomen meteo extrem în judeţul Călăraşi! O tornadă s-a format din senin în dreptul localității Drajna. Oamenii aflați în trafic au împânzit rețelele sociale cu imagini care i-au lăsat pe internauți cu gurile căscate.


UPDATE:"Suntem în momentul evaluarii situaţiei. La Constantin Brâncoveanu avem 15 case fără acoperiş, dar, din fericire, nimeni nu a fost rănit. Oamenii şi-au dat seama de pericol şi s-au adăpostit la timp din calea urgiei. Urmează să evaluăm situaţia şi la Dragalina", a declarat primarul Gabriel Stanciu.


UPDATE: Raed Arafat a declarat pentru Observatorul orei 19.00: "8 persoane sunt rănite, dar niciuna în stare gravă, din informațiile pe care le am eu. Evaluările pagubelor materiale se vor face în decursul acestei seri".

UPDATE: Prefectul de Călărași, George Iacob, a declarat că momentan se face evaluarea pagubelor. "Patru dintre victime au fost transportate la spitalul din Slobozia. Sunt suficiente ambulanțe în zonă pentru a acorda ajutor Sunt case care au rămas fără acoperiș. În momentul de față se face evaluarea pagubelor".

UPDATE: A fost declanșat planul roșu de intervenție. ISU Ialomița a sărit în ajutorul colegilor din Călărași.

autocar_rasturnat.jpg

autocar rasturnat de tornada
La bordul autocarului răsturnat se aflau 40 de persoane
Foto: Facebook

Vântul din zonă a ajuns la 90 de kilometri pe oră. Un autocar care se afla pe drumul spre mare s-a răsturnat, în dreptul localității Constantin Brâncoveanu. Ovidiu Tătăranu, reprezentantul ISU Călăraşi, a intrat în direct la DIGI24 și a făcut precizări cu privire la accident: "39 de persoane erau în autocar, şapte au traumatisme, iar una are traumatisme mai severe. 6 echipaje de la ISU Călărași sunt la locul accidentului.

 
 
Loading...