Tot ce trebuie să ştie gravidele ca să beneficieze de ajutorul de 2.000 de lei

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Eşti gravidă şi trăieşti în Bucureşti? Ai dreptul la un Voucher Materna, în valoare de 2.000 de lei. Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti a publicat detaliile acestui program, care va demara în 11 iunie. Astfel, Voucher-ul Materna se acordă oricărei femei cu vârsta de peste 18 ani, cu domiciliul stabil în Bucureşti sau viză de reşedinţă de cel puţin 6 luni pe raza Capitalei, la data depunerii cererii, după săptămâna a zecea de sarcină.

Actele necesare pentru a beneficia de sprijinul financiar sunt: cerere-tip, copie după C.I. a femeii gravide, certificat fiscal emis de către DITL de sector prin care se atestă lipsa datoriilor faţă de bugetul local, adeverinţă eliberată de un medic ginecolog în care se atestă vârsta biometrică a sarcinii şi copie a ecografiei de confirmare a sarcinii incipiente, după caz.

La intrarea în săptămâna a 24-a de sarcină, se revine cu o nouă adeverinţă de la ginecolog în care se atestă vârsta sarcinii şi o copie a ecografiei morfologiei de sarcină trimestrul II, după caz. Voucherele au fiecare câte o valoare de 1.000 lei, împărţite în tichete de câte 50 lei, acordându-se de două ori.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net