Toți cei care au murit în incendiu au fost identificați

Ultima actualizare:

    Medicii legiști susțin că toate cele 27 de persoane care și-au pierdut viața au fost identificatefoto: Mihai Caliu
Medicii legiști susțin că toate cele 27 de persoane care și-au pierdut viața au fost identificatefoto: Mihai Caliu

Pe lângă cele două fete decedate duminică (1 noiembrie), legiștii au identificat toate cele 27 persoane care și-au pierdut viața exact în noaptea incendiului (30 octombrie) produs la Clubul Colectiv. Criminaliștii și procurorii s-au întors la locul tragediei, pentru a aduna mai multe probe. Anchetatorii încearcă să afle circumstanțele în care s-a produs teribilul accident.

Update: Duminică (1 noiembrie), în jurul orei 17.30, a mai fost anunțat un deces. Astfel bilanțul a crescut la 30 de morți.

Sâmbătă (31 octombrie), familiile victimelor au fost chemate la Institutul de Medicină legală pentru a-i identifica pe cei care au pierut în urma incendiului. Inițial, au fost identificați doar 23, dar acum, medicii legiști susțin că i-au identificat pe toți, potrivit Digi24.

Anchetatorii au stat timp de 12 ore pentru a aduna probe, sâmbătă (31 octombrie), iar duminică (1 noiembrie) s-au întors la fața locului pentru a încerca să afle mai multe răspunsuri cu privire la circumstanțele în care s-a produs incendiul.

Pe listele cu cei 27 de oameni care și-au pierdut viața în acea noapte blestemată se regăsește și numele lui Claudiu Petre, eroul de la Clubul Colectiv care fusese dat dispărut de prietenii lui. Până duminică (1 noiembrie), la ora 12.46, lista cu cei morți nu a fost actualizată, deși medicii legiști i-au identificat pe toți.

Lista este în curs de actualizare

„Acolo unde avem adresa şi vârsta, există cărti de identitate şi sunt nume confirmate. Aşteptam familiile pentru celelalte”, a declarat, pentru Adevărul, medicul Cristian Ciurcă, directorul adjunct al Institutul Național de Medicină Legală (INML). 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net