Traficul feroviar este blocat, marţi seara, 13 martie, între Ploieşti şi Braşov, după ce mai mulţi copaci au căzut pe calea ferată. Un copac a căzut şi peste vagonul unui tren, fără a fi înregistrate victime.


Potrivit Centrului Infotrafic, traficul feroviar este blocat pe Magistrala 300 Ploieşti – Braşov din cauza unor copaci căzuţi pe linia de cale ferată, anunță Mediafax. De asemenea, sunt rupte liniile de contact care asigură alimentarea cu energie electrică a locomotivelor. 

Şase trenuri de călători staționează temporar în gările Predeal, Timișu de Sus, Dârste și Brașov.

"La ora 20, 8 trenuri staționau în gările din parcurs (5 în Brașov și 3 în Predeal), urmând să ajungă la destinație cu întârzieri. Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru inconvenientele create si le mulțumeşte pentru înţelegere", se arată în comunicatul de presă al CFR.
 

 

 
 
loading...
Loading...