Trafic feroviar blocat între Ploiești și Brașov, după ce mai mulți copaci au căzut pe calea ferată

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Traficul feroviar este blocat, marţi seara, 13 martie, între Ploieşti şi Braşov, după ce mai mulţi copaci au căzut pe calea ferată. Un copac a căzut şi peste vagonul unui tren, fără a fi înregistrate victime.

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul feroviar este blocat pe Magistrala 300 Ploieşti – Braşov din cauza unor copaci căzuţi pe linia de cale ferată, anunță Mediafax. De asemenea, sunt rupte liniile de contact care asigură alimentarea cu energie electrică a locomotivelor. 

Şase trenuri de călători staționează temporar în gările Predeal, Timișu de Sus, Dârste și Brașov.

"La ora 20, 8 trenuri staționau în gările din parcurs (5 în Brașov și 3 în Predeal), urmând să ajungă la destinație cu întârzieri. Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru inconvenientele create si le mulțumeşte pentru înţelegere", se arată în comunicatul de presă al CFR. 

image
image
image
image
image
image
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net