Trafic restricţionat pe DN 1A Ploieşti - Braşov, unde are loc Raliul Braşovului

Ultima actualizare:

    Raliul Braşovului 2021 are loc între 26 şi 27 martiefoto: facebook
Raliul Braşovului 2021 are loc între 26 şi 27 martiefoto: facebook

Drumul naţional 1A va fi închis circulaţiei publice, sâmbătă, pe un tronson de aproape opt kilometri, la limita dintre judeţele Prahova şi Braşov, măsura fiind luată întrucât în zonă se desfăşoară Raliul Braşovului 2021. Poliţia anunţă rute ocolitoare pentru traficul greu şi pentru celelalte tipuri de autovehicule.

”Cursa automobilistică se va desfăşura pe DN 1A, pe raza localităţii Măneciu, sat Cheia, în intervalul orar 09:45 – 15:30, pe sectorul de drum cuprins între km 153 (localitatea Cheia) şi km 160+600m  (în afara localităţii Cheia). Circulaţia rutieră pe sectorul de drum menţionat va fi închisă începând cu ora 09:45, moment în care se vor lua măsuri de dirijare, informare şi deviere a traficului rutier”, a anunţat Poliţia Judeţeană Prahova.Astfel, traficul rutier se va desfăşura pe două rute ocolitoare, respectiv DN 1B - DN 1 (E60) - pentru autovehiculele cu masa mai mică de 7,5 tone şi DN 1A - Văleni de Munte - DJ 102B -  stânga DN 10 Braşov pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone.Drumul naţional 1A este circulat în week-end de autovehicule de mare tonaj, în condiţiile în care, la sfârşit de săptămână, accesul acestora nu este permis pe DN 1, care face legătura între Ploieşti şi Braşov. Raliul Braşovului 2021 începe în jurul orei 11.00, având ca punct de plecare localitatea Babarunca din judeţul Braşov şi ca punct de sosire Muntele Roşu, în judeţul Prahova. La ora 13:41 se va da startul din localitatea Cheia - Muntele Roşu, judeţul Prahova ca punct de plecare, având ca punct de sosire localitatea Babarunca, judeţul Braşov. 

Raliul Braşovului se desfăşoară în perioada 26-27 martie şi se încheie sâmbătă seară, în Piaţa Sfatului din Braşov, unde va avea loc festivitatea de premiere. Competiţia, ajunsă la ediţia cu numărul 50, se desfăşară în parteneriat cu autorităţile locale şi judeţene din Braşov. 

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net