Tragedia de la Geoagiu Băi. A fost găsit copilul implicat în moartea fetiţei de 7 ani

Ultima actualizare:

    Părinţii copilului care ar fi provocat accidentul s-au panicat şi au plecat de la ştrandFoto: IPJ Hunedoara
Părinţii copilului care ar fi provocat accidentul s-au panicat şi au plecat de la ştrandFoto: IPJ Hunedoara

Noi elemente în cazul micuţei care şi-a pierdut viaţa duminică, după ce un puşti ar fi sărit peste ea în ştrandul de la Geoagiu Băi. După e a ieşit din apă, fetiţa a vomitat, s-a prăbuşit şi a fost dusă la spitalul din Orăştie, unde şi-a dat sufletul. Părinţii copilului de 7 ani care s-ar fi aruncat în apă şi ar fi provocat accidentul au declarat că s-au speriat şi au plecat imediat de la ştrand, înainte de sosirea ambulanţei.

Familia a cărei fotografie a fost publicată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara după accidentul de la Geoagiu Băi a contactat Poliţia. Este vorba de părinţii unui copil care a sărit în apă peste o puştoiacă de 7 ani şi ar fi cauzat accidentul. La sosirea Ambulanţei care urma s-o preai pe micuţă, aceştia s-au panicat şi ar fi părăsit ştrandul. „Poliţia Geoagiu a fost contactată de familia unui minor în vârstă de 7 ani, din judeţul Hunedoara, care şi-a arătat disponibilitatea de a sprjini ancheta penală cu privire la decesul minorei în vârstă de 7 ani, din judeţul Cluj, care a suferit un nefericit accident în staţiunea Geoagiu Băi”, a informat Bogdan Niţu, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Fata din judeţul Cluj ar fi suferit un accident în bazinul pentru copii, iar la scurt timp după ce a ieşit din apă s-a prăbuşit. Potrivit martorilor, un alt copil ar fi sărit peste ea în apă. Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara a preluat victima şi a transportat-o la spitalul din Orăştie, unde s-a constatat decesul ei. „Fata a ieşit din bazin, pe picioarele ei, conştientă. S-a plâns de dureri de cap şi de gât, a început să verse şi apoi a intrat în starea de inconştienţă”, explică medicul Călin Dumitrescu. “La ştrand a venit o ambulanţă de la Orăştie, iar echipajul medical a găsit-o inconştientă. I s-au pus gulerul cervical şi oxigen, minora a fost imobilizată cu o saltea vacuum, suspicionând o leziune la nivelul coloanei cervicale. Victima a fost transportată la Orăştie. Pe drum, starea ei s-a agravat. A prezentat vărsături în jet - semn de afectare cerebrală şi, în momentul în care a fost dusă în Unitatea de Primire a Urgenţelor, minora a intrat în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevrele de resuscitare în UPU, dar, din păcate, minora nu a putut fi salvată”, a completat doctorul de la Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili cauzele în care s-a produs evenimentul.Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net