Tragedie! Bunicul fetiței de 3 ani din Iași ucisă de un TIR în curtea casei, acum o lună, a murit în alt accident

Ultima actualizare:

    Bărbatul a intrat cu Matizul într-un stâlpFoto: observatornews.ro
Bărbatul a intrat cu Matizul într-un stâlpFoto: observatornews.ro

La nici o lună de când o fetiță de 3 ani a fost ucisă de un TIR în curtea casei, o altă tragedie a lovit această familie. Bunicul copilei a murit în alt accident, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp.

Nici nu și-au revenit sufletește după pierderea fetiței, că familia copilei ucise de un TIR în curtea casei bunicilor din Iași trec printr-o altă tragedie. Luni, bunicul copilei a provocat un accident rutier în urma căruia și-a pierdut viața.

Bătrânul de 64 de ani se afla la volanul unui autoturism Matiz când s-a izbit de un stâlp pe șoseaua Bucium, în fața magazinului Lidl. Șoferul a rămas încarcerat și a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi scos din interior. În urma manevrelor de rususcitare, bărbatul a fost declarant mort, scrie observatornews.ro. 

Posibiul să i se fi făcut rău la volan 

Polițiștii iau în calcul ipoteza ca bătrânului să i se fi făcut rău la volan și din această cauză să fi pierdut controlul autoturismului.

Bărbatul locuia în orașul Iaşi, iar nepoţica acestuia, în vârstă de 3 ani, a murit pe data de 8 septembrie, atunci când un TIR scăpat de sub control a ieşit de pe şosea, a intrat în curtea casei unde se juca şi a lovit-o. Camionul s-a oprit în zidul casei vecinilor, după ce a mai dărâmat un gard. Micuţa tocmai ieşise din casă, iar în urma ei se afla o verişoară şi bunica acestora. Femeia a fost şi ea rănită uşor de mastodontul scăpat de sub control. A murit, de asemenea, şi şoferul camionului. 

Citește și: 

Fetiță de 3 ani, ucisă în propria curte de un TIR scăpat de sub control

Accident mortal în Bistrița! Mașină în care se aflau trei copii, lovită în plin de un TIR

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net