Pompierii constănţeni au intervenit, ieri seară, pentru a scoate dintr-o fântână adâncă de 30 de metri trupul unei femei a cărei dispariţie a fost sesizată încă de dimineaţă. La faţa locului au intervenit două autospeciale, iar poliţiştii încearcă să afle dacă a fost vorba despre un acident sau despre o sinucidere.


Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, joi seară, pentru o scoate trupul unei femei în vârstă de 78 de ani dintr-o fântână adâncă de 30 de metri din localitatea Movila Verde.

La faţa locului au ajuns degrabă două echipaje, dintre care unul de descarcerare, scrie news.ro. Un pompier a coborât după victimă în puț și a adus trupul la suprafaţă. Din păcate, fără suflare. Dispariţia ei a fost sesizată de către săteni, aceştia găsind lângă fântână o găleată şi o pereche de papuci.

Unii martori susţin că femeia ar fi fost în fântână încă de miercuri, dispariţia ei fiind anunţată însă joi. 

Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului. De asemenea, poliţiştii au început cercetările pentru a stabili dacă a fost vorba de un accident sau de o sinucidere.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: