Tragedie pe DN 1. Patru oameni au murit într-un accident în judeţul Sibiu GALERIE FOTO

Ultima actualizare:

Șoferul Loganului spune că s-a trezit cu autoturismul Renault în față, și nu a mai putut evita impactul. ”El a derapat, a intrat în TIR și din TIR a ricoșat și a lovit mașina mea”, a povestit Liviu Mihalca, șoferul autoturismului Logan.

Polițiștii spun că șoferul Renault-ului, care venea de la Vâlcea spre Sibiu, a pierdut controlul mașinii, a intrat într-un TIR bulgăresc, care s-a răsturnat, și apoi a izbit autoturismul Logan.

”Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a stabilit că conducătorul autoturismului Renault care se deplasa pe drumul național 1 din direcția Vâlcea spre Sibiu, pe un carosabil umed și ploaie torențială, pierde controlul direcției de mers, pătrunde pe sensul opus de mers unde acroșează un ansamblu TIR. În urma impactului acest autovehicul este proiectat pe celălalt sens de mers unde intră în coliziune cu un autovehicul care circula regulamentar”, a spus comisarul Lucian Neamțiu, din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

În urma impactului, toți cei patru pasageri din Renault au murit pe loc. Este vorba despre doi soți din Gura Râului, de 62 și 70 de ani, și doi tineri, unul de 33 și celălalt de 39 dee ani, ambii din județul Vâlcea. Șoferul vinovat, în vârstă de 39 de ani, a ajuns la spital cu răni grave.

”Pacientul are un traumatism cranio-cerebral deschis, o fractură de umăr drept și un traumatism toraco-abdominal, și rămâne internat”, spune Raluca Pușcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. 

Din cauza accidentului, traficul pe drumul național 1 a fost complet blocat aproximativ 2 ore.

VEZI AICI IMAGINI VIDEO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net