UPDATE Tragedie pe șosea. Un om a murit și patru au fost răniți, în Sibiu

Ultima actualizare:

    Două echipaje SMURD au acordat primul-ajutor rănițilorFoto: oradesibiu.ro
Două echipaje SMURD au acordat primul-ajutor rănițilorFoto: oradesibiu.ro

Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar patru persoane, între care doi copii, au fost rănite, după ce două maşini s-au ciocnit, marţi dimineaţă, scrie News.ro. Tragedia a avut loc pe DN 1, în localitatea sibiană Apoldu de Sus, din cauza vitezei neadaptate condiţiilor de ploaie torenţială.

UPDATE. Unul dintre copiii răniţi, un băieţel în vârstă de trei ani, este în comă de gradul doi, iar fratele său mai mare, în vârstă de şase ani, are o fractură de femur şi multiple contuzii, au anunţat reprezentanţii Spitalului de Pediatrie Sibiu. Părinţii celor doi băieşi sunt, la rândul lor, internaţi în Spitalul Judeţean Sibiu.Cei patru sunt din Vaslui, dar sunt stabiliţi în Spania.

„Pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile meteo-rutiere, şoferul unui autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o maşină care era condusă regulamentar. Şoferul vinovat a decedat, iar în maşina lovită era o familie cu doi copii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş.

Potrivit acesteia, adulţii şi unul dinte copii sunt răniţi uşor, însă un copil de patru - cinci ani a fost rănit grav, fiind transportat la spital.

La locul accidentului plouă torenţial şi sunt mai multe echipaje de Poliţie care dirijează traficul.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net