Tragedii pe șoselele din România: Patru morți în trei accidente rutiere grave. O fetiță de nici 2 ani a fost decapitată

Ultima actualizare:
Șoferul autoturismului a întrat într-un șanț
Șoferul autoturismului a întrat într-un șanț

Bilanț tragic într-o singură noapte! O fetiță de un an și nouă luni și mama ei și-au pierdut viața pe A1, lângă Pitești, un adolescent a decedat și alți trei tineri se luptă pentru viețile lor, în Suceava, iar un bărbat a murit după ce a intrat pe contrasens, în județul Olt.

Dintr-o familie cu trei membri a rămas doar tatăl. Mama și fetița lor, în vârstă de un an și nouă luni și-au pierdut viața într-un tragic accident rutier, lângă Pitești. Copilul a fost practic decapitat, iar mama acestuia a murit în drum spre spital. Tatăl, singurul supraviețuitor, a fost găsit conștient lângă mașină.

Mașina în care se aflau cei trei, un BMW înmatriculat în Cluj, a intrat sub un TIR care întorcea pe autostrada A1. Șoferul autocamionului a ratat ieșirea de pe autostradă spre Slatina și a întors mergând pe contrasens. Într-o zonă fără parapeți despărțitori a vrut să reintre pe cealaltă bandă și a întors efectiv camionul.

BMW-ul nu a mai avut nici o șansă. Deși șoferul, un bărbat de 30 de ani, a tras de volan stânga, încercând să evite impactul, a ajuns într-o zonă cu parapeți și a fost aruncat sub TIR. În mașină, pe locul din dreapta, era șoția lui, 25 de ani, iar în spatele ei, pe scaunul special pentru copii, fetița lor de un an și 9 luni. Fetița a fost găsită de salvatori decapitată, a murit practic fulgerător, în momentul impactului, scrie observatornews.ro.

Mama ei a decedat în drum spre spital, după ce a fost descarcerată și urcată inconștientă în ambulanță. Tatăl a fost găsit de salvatori în afara autoturismului, conștient.

Suceava: Adolescent mort după ce s-a răsturnat cu mașina în șanț

Tânărul de 19 ani şi-a pierdut viaţa după ce maşina în care se afla alături de alţi trei prieteni s-a răsturnat într-un şanţ, pe un drum din judeţul Suceava. Acesta era la volanul autoturismului, iar în momentul impactului a fost aruncat din mașină. Autovehiculul s-a rostogolit şi l-a prins pe șofer dedesupt. 


    Șoferul autoturismului a întrat într-un șanțFoto: adevarul.ro
Șoferul autoturismului a întrat într-un șanțFoto: adevarul.ro

Sosiți la fața locului, medicii de pe ambulanţă au încercat să îl salveze pe tânăr, însă acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Ceilalţi pasageri, cu vârste cuprinse între 19 şi 23 de ani, au fost şi ei răniţi grav, fiind transportați la spital conştienţi.

Olt: Bărbat decedat după ce s-a izbit cu mașina de un TIR

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din Scornicești a decedat, în noaptea de luni spre marți, într-un accident care s-a produs pe DN 65, la ieșirea din localitatea Jitaru. Autoturismul pe care îl conducea a intrat pe contrasens și s-a lovit frontal de un TIR care circula regulamentar, scrie adevarul.ro.

În urma impactului deosebit de violent, conducătorul autoturismului a decedat. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. 

Citește și: 

Accident mortal pe Valea Oltului. Tânăra decedată era o cunoscută scenografă

Accident mortal pe DN1. O adolescentă în vârstă de 17 ani și-a pierdut viața

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net