A trăit 14 ani cu mama, acum voia să se însoare cu fiica minoră

Ultima actualizare:
Mircea Piţigoi  a fost arestat la  începutul lunii august
Mircea Piţigoi a fost arestat la începutul lunii august

Scandal fără precedent la Găeşti, unde o psiholoagă a alertat autorităţile că bărbatul cu care trăieşte de 14 ani vrea să se căsătorească cu fiica ei adoptivă, de 17 ani. Bărbatul, Iulian Sălăgean, a şi fost arestat.

Viorica Sandu (53 de ani), psiholog la Colegiul Naţional ”Vladimir Streinu”, trăia de 14 ani o frumoasă poveste de dragoste cu Iulian Sălăgean, un bărbat cu 20 de ani mai tânăr. Nu s-au căsătorit, dar locuiau împreună şi se înţelegeau de minune. Tot în urmă cu 14 ani, Viorica a înfiat şi o fetiţă de 3 ani, Alexandra Georgiana.

Viorica Sandu  (53 de ani) e psiholog  la Colegiul Naţional  ”Vladimir Streinu”  din Găeşti
Viorica Sandu (53 de ani) e psiholog la Colegiul Naţional ”Vladimir Streinu” din Găeşti

Timp de 14 ani, cei trei au fost ca o familie, iar Iulian se comporta cu fata ca şi cum ar fi fost a lui. Până acum când stupefiată, psiholoaga a aflat că Iulian şi Alexandra se iubesc şi vor să se căsătorească! Adolescenta are acum vârsta de 17 ani şi este elevă a Colegiului Naţional ”Vladimir Streinu”. Geloasă, Viorica Sandu a mers la poliţie şi l-a denunţat pe bărbat, scrie dambovitanews.ro. Deşi psiholoaga Viorica Sandu nu era căsătorită cu acte, cu bărbatul mai tânăr cu 20 de ani decât ea, cei doi formau o familie şi o creşteau împreună pe adolescenta de 17 ani ca şi pe copilul lor, în condiţiile în care doamna avea 53 de ani, bărbatul 34, iar fata 17 ani.

Fata era crescută de cei doi concubini de la 3 ani

Se pare că bărbatul de 34 de ani ar fi sedus-o pe adolescenta pe care o creştea de la 3 ani, între cei doi înfiripându-se o poveste de dragoste fierbinte în văzul lumii, femeia având bănuieli că ceva necurat se întâmplă în casa ei de mai multă vreme.

La bănuielile femeii s-au adăugat şi bârfele vecinilor, care ar fi avertizat-o pe femeie despre amantlâc, iar aceasta, din gelozie, rănită şi dezamăgită, a alertat autorităţile, bărbatul recunoscând relaţia cu adolescenta de 17 ani, fapt pentru care a fost reţinut, iar apoi arestat pe 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor. În mod normal acesta nu ar fi fost arestat întrucât actul sexul cu adolescenta a fost consfinţit de aceasta, iar fata are peste 16 ani. Totuşi, bărbatul a ajuns după gratii, pentru că se bănuieşte că a întreţinut relaţii sexuale şi înainte de 16 ani, cu minora pe care o avea în întreţinere.

La 13 ani a fugit în munţi cu iubitul mamei

Alexandra şi  Iulian nu-şi mai  ascundeau relaţia
Alexandra şi Iulian nu-şi mai ascundeau relaţia

O poveste similară s-a petrecut la începutul acestui an, în judeţul Vâlcea, în comuna Mădulari. O fată de 13 ani s-a îndrăgostit de iubitul mamei. În luna martie, Elisabeta, de 47 de ani, şi-a găsit concubinul în pat cu fiica cea mică, Denisa, de 13 ani. Femeia a alertat autorităţile, care l-au reţinut pe bărbat pentru relaţii sexuale cu un minor. Femeia i-a găsit în pat şi a anunţat autorităţile. Copila a ajuns la Protecţia Copilului, iar bărbatul de 39 de ani, Gheorghe Mircea Piţigoi, a fost iniţial reţinut, apoi lăsat în libertate sub control judiciar, judecătorul considerând că nu este un pericol, scrie adevarul.ro. Dar povestea nu s-a oprit aici. Piţigoi a convins fata să fugă de la centru şi să plece cu el în munţi, unde au trăit împreună o săptămână la o stână, până când au fost găsiţi de Poliţie. Bărbatul a reuşit să fugă, iar fata a fost dusă din nou la centrul de plasament. De data aceasta Piţigoi a fost arestat.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net