Este razie astăzi, 27 mai, în toată țara. Polițiștii îi trag pe dreapta pe șoferii care transportă persoane. Unul dintre ei, care conducea, în Sălaj, un microbuz școlar, plin cu elevi, a fost prins beaț criță.


Părinții își lasă copiii să plece cu încredere cu șoferul la școală, dar pot exista și surprize neplăcute. Un angajat care conducea microbuzul școlar, în Sălaj, a fost prins băut la volan. În spate era plin de elevi și oricând s-ar fi putut produce un accident.

Transporta elevi beat criță. Șoferul a fost prins de polițiști la o razie în Sălaj

Potrivit reprezentanților Poliției Române, acesta a fost depistat cu 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. O alcoolemie mare, considerată infracțiune, astfel că omul s-a ales cu dosar penal și a rămas fără permis de conducere.

politist-care-a-oprit-un-microbuz.jpg

Microbuzul era plin, dar șoferul a fost prins de polițist că nu eliberase bilete
Microbuzul era plin, dar șoferul a fost prins de polițist că nu eliberase bilete

Totodată, în Tecuci, a fost oprit un autoturism care efectua transport de persoane, pe ruta Galați-Tecuci.

Transporta ilegal persoane cu mașina personală

Oamenii legii au depistat faptul că 21 de persoane, dintre cele 35, nu aveau emise legitimații de călătorie. Acesta a fost sancționat cu amendă de 9.000 de lei.

Tot în Tecuci, un șofer a fost prins că transporta trei persoane, în regim de taxi, fără a fi autorizat. El a fost sancționat contravențional cu 5.000 de lei, fiind reținute certificatul de înmatriculare și plăcuțele.

masina-care-efectua-curse-ilegale-de-persoane.jpg

Mașina care efectua curse ilegale de persoane a rămas fără plăcuțe de înmatriculare
Mașina care efectua curse ilegale de persoane a rămas fără plăcuțe de înmatriculare
 
 
Loading...