Dorel e în tot şi-n toate! Muncitorul stângaci, devenit faimos în urma seriei de reclame TV la coniac, recidivează. Primăria Odobeşti (Dâmboviţa) a investit aproape un milion de euro, bani proveniţi din fonduri europene, pentru a moderniza drumurile din comună. Zebrele au fost însă trasate de lucrători în batjocură şi nu folosesc nimănui.


Drumarii şi-au suflecat mânecile şi au făcut un drum modern în satul Crovu, comuna Odobeşti. Toate bune şi frumoase până aici, dacă drumarii nu ar fi fost, parcă, legaţi la ochi în momentul în care au trasat marcajul rutier.

Cele trei treceri de pietoni realizate pe drumul în lungime de opt kilometri pornesc dintr-un şanţ şi se opresc tot într-un şanţ, în locuri în care nu există nici trotuare, nici case. Şi dacă ar vrea să respecte la sânge regulile de traversare, sătenii nu ar putea trece strada prin locurile special marcate, scrie adevarul.ro. „Nu ştiu cum au trasat ei aceste treceri de pietoni, dar nu folosesc nimănui. Fac legătura între şanţuri”, oftează un localnic.

Lucrarea încă nu s-a finalizat, spun reprezentanţii administraţiei locale. Niculae Alecu, primarul comunei Odobeşti, nu este nici el de acord cu amplasarea trecerilor de pietoni, dar spune că pot fi şterse uşor şi trasate acolo unde e nevoie. Pe de altă parte, edilul susţine că Poliţia Rutieră şi-a dat avizul pentru trasarea zebrelor în locurile respective.

 
 
Loading...