Treceri de pietoni pe care nu poate traversa nimeni

Ultima actualizare:

    O ruşine: zebra asta face legătura între un gard şi un şanţFoto: adevarul.ro
O ruşine: zebra asta face legătura între un gard şi un şanţFoto: adevarul.ro

Dorel e în tot şi-n toate! Muncitorul stângaci, devenit faimos în urma seriei de reclame TV la coniac, recidivează. Primăria Odobeşti (Dâmboviţa) a investit aproape un milion de euro, bani proveniţi din fonduri europene, pentru a moderniza drumurile din comună. Zebrele au fost însă trasate de lucrători în batjocură şi nu folosesc nimănui.

Drumarii şi-au suflecat mânecile şi au făcut un drum modern în satul Crovu, comuna Odobeşti. Toate bune şi frumoase până aici, dacă drumarii nu ar fi fost, parcă, legaţi la ochi în momentul în care au trasat marcajul rutier.

Cele trei treceri de pietoni realizate pe drumul în lungime de opt kilometri pornesc dintr-un şanţ şi se opresc tot într-un şanţ, în locuri în care nu există nici trotuare, nici case. Şi dacă ar vrea să respecte la sânge regulile de traversare, sătenii nu ar putea trece strada prin locurile special marcate, scrie adevarul.ro. „Nu ştiu cum au trasat ei aceste treceri de pietoni, dar nu folosesc nimănui. Fac legătura între şanţuri”, oftează un localnic.

Lucrarea încă nu s-a finalizat, spun reprezentanţii administraţiei locale. Niculae Alecu, primarul comunei Odobeşti, nu este nici el de acord cu amplasarea trecerilor de pietoni, dar spune că pot fi şterse uşor şi trasate acolo unde e nevoie. Pe de altă parte, edilul susţine că Poliţia Rutieră şi-a dat avizul pentru trasarea zebrelor în locurile respective.

image
image
image
image
image
image
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
autostrada soarelui radio constanta 1 jpeg
Captură de ecran din 2024 03 27 la 23 11 52 png
flori jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net