Tristețe mare în familia Andreei Cristea. Astăzi se împlinește un an de când tânăra, de 31 de ani, a murit în atentatul de pe Podul Westminster, din Londra. Sora fetei este împietrită de durere.


Pe 23 martie 2017, o minte bolnavă a intrat în plin cu mașina în 40 de persoane care se plimbau pe podul Westminster.

Trei oameni au murit striviți pe loc, în timp ce alți doi și-au pierdut viața la spital. Printre ei s-a aflat și Andreea Cristea, care a fost aruncată peste pod, în fluviul Tamisa, lovindu-se puternic la cap.

A intrat imediat în comă și a fost operată pe creier, pentru a i se îndepărta un cheag de sânge. A mai fost susținută în viață de aparate timp de două săptămâni, după care a fost deconectată. Iubitul ei, Andrei Burnaz, s-a ales cu o fractură la laba piciorului.

atentat.jpg

atentat, pod, londra, tamisa, raniti
Imediat după atentat, mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale
Sora tinerei a postat, astăzi, pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant: ”Ce este teribil, nu este moartea ci viața pe care nu apuci să o trăiești înainte de a muri! Atât de nedrept, atât de meschin, atât de crud! Dacă nu ar fi existat această zi, dacă nu ar fi existat acel loc, dacă nu ar fi existat acel moment, dacă...”, a scris Magda Țoi, sora fetei.

Pomană pentru copiii orfani

Ea a spus că familia marcat primul an fără Andreea făcând câteva donații și ducând mâncare la un centru pentru copii.

”Era foarte veselă, zâmbea mereu și iubea viața. Îi plăcea să călătorească. Am sperat până în ultima clipă că nu va muri. A supraviețuit operației pe creier și am crezut că are o șansă. Dar nu a avut. E foarte greu să exprimi în cuvinte ce simți față de cineva căruia îi simți lipsa. Este ca un coșmar care așteptăm să se termine. O așteptăm să vină la ușă, să sune la telefon, dar subit ne dăm seama că nu se va întâmpla asta”, a declarat Magda pentru BBC.

Khalid Masood, un cetăţean britanic în vârstă de 52 de ani convertit la islam, a comis cumplitul atentat. Acesta a fost împușcat mortal de polițiști, în fața clădirii Parlamentului.

 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: