Trei elevi cu medii peste 9 şi 23 cu medii peste 8 au rămas nerepartizaţi la liceu

Ultima actualizare:

    Trei elevi, doi din Bucureşti şi unul din Cluj, au rămas nerepartizaţi la liceu după prima etapă, deşi au medii peste 9FOTO: adevarul.ro
Trei elevi, doi din Bucureşti şi unul din Cluj, au rămas nerepartizaţi la liceu după prima etapă, deşi au medii peste 9FOTO: adevarul.ro

Astăzi, 12 iulie, a avut loc repartizarea computerizată la liceu 2019. Nu au fost repartizați aproape 4.900 de absolvenți de liceu, printre care trei elevi cu medii peste 9 şi 23 cu medii peste 8 au rămas. Aceștia vor fi înscriși în clasa a IX-a după următoarea etapă de admitere la liceu.

Au făcut prea puține opțiuni pe fișele de înscriere la admiterea la liceu 2019. Numărul total al elevilor nerepartizaţi în clasa a IX-a este 4.853, ultima medie de admitere fiind 2.00.

Trei elevi cu medii peste 9 şi 23 cu medii peste 8 au rămas nerepartizaţi la liceu, ei urmând să fie distribuiţi în cea de a doua etapă a repartizării computerizate.

Trei elevi, doi din Bucureşti şi unul din Cluj, au rămas nerepartizaţi la liceu după prima etapă, deşi au medii peste 9.

A doua etapă de admitere la liceu 2019

A doua etapă de admitere, dedicată absolvenţilor clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizaţi în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior, va avea loc în zilele de 31 iulie şi 1 august, pe locurile rămase neocupate.

Citește și

Admiterea la liceu 2019. Ultima medie la ”Frații Buzești” a fost 9,91! Top 10 al mediilor de admitere

Peste 52.000 locuri în școlile profesionale. Elevii primesc burse

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net