Secvenţe terifiante pe DN 7, lângă Râmnicu Vâlcea! Şoferul unei cisterne a provocat un carnagiu luni, după ce a intrat pe contrasens şi a izbit trei autoturisme şi un tir. Bilanţul accidentului e îngrozitor: trei morţi şi patru persoane rănite. Martorii susţin că şoferul vinovat era ocupat cu o prostituată, în momentul în care a pierdut controlul volanului.


Cumplitul accident rutier s-a produs luni seară, la ora 19.50, pe Drumul Naţional 7, la ieşirea din Râmnicu Vâlcea spre Călimăneşti. Ion Puciu (43 de ani), şoferul unei cisterne, a intrat pe contrasens, a izbit o Skoda, a trecut peste un Audi, a lovit un Volvo şi s-a oprit într-un tir. Cele patru vehicule lovite circulau în coloană, spre Râmnicu Vâlcea.

5-act-3accident-2.jpg

Maşina Audi a fost transformată într-o grămadă de fiare
Foto: Adevărul

Câţiva martori au povestit că şoferul era distras de o prostituată, în momentul în care a pierdut controlul volanului. După producerea accidentului, prostituata a fugit, la cererea şoferului vinovat. Unul dintre martori le-a povestit poliţiştilor: “Am coborât să văd cine e rănit, a coborât şi şoferul cisternei şi ne-a spus că a fost cu o vagaboandă şi că a sărit pe el. Atunci a pierdut controlul volanului şi s-a întâmplat nenorocirea”. Poliţiştii şi jandarmii au pornit în căutarea femeii de moravuri uşoare.

5-act-4accident3.jpg

Pompierii şi poliţiştii au fost îngroziţi de consecinţele accidentului
Foto: Adevărul

În urma impactului, doi dintre pasagerii autoturismului Audi, sexagenari, au murit pe loc, iar ceilalţi doi şi şoferul maşinii Skoda au fost răniţi. O tânără de 31 de ani din Râmnicu Vâlcea, aflată la volanul maşinii Volvo, a murit câteva ore mai târziu, la spital. Ea era mama a doi copii, de şase şi de patru ani. Cea de-a patra persoană rănită în accident e chiar şoferul cisternei, care a fost supus unei intervenţii chirurgicale.
 
 
Loading...
Citeste tot despre: