Trei pacienţi, confirmaţi cu coronavirus chiar când li se pregătea externarea din Spitalul Judeţean Buzău

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click
Foto: Arhivă Click

Trei pacienţi care au fost internaţi iniţial în secţia de Medicină Internă a Spitalului Judeţean Buzău, de unde, după apariţia unor cazuri de coronavirus, au fost transferaţi la Boli Infecţioase, au fost diagnosticaţi cu COVID-19 exact în momentul în care ar fi urmat să fie externaţi.

De asemenea, a fost confirmată cu coronavirus o gravidă de 30 de ani, judeţul Buzău ajungând duminică la 216 îmbolnăviri,

Potrivit Prefecturii Buzău, cinci noi cazuri de coronavirus au fost raportate duminică. Printre acestea, se află o gravidă de 30 de ani care s-a prezentat la spital având simptome de boală, dar si o femeie de 45 de ani, care de asemenea a mers la UPU Buzău cu semne de boală iar rezultatul testului a arătat că este contaminată.

Alţi trei buzoieni confirmaţi cu coronavirus sunt persoane cu vârste peste 55 de ani, cu diverse afecţiuni, care au fost internaţi initial în secţia de Medicină Internă a Spitalului Judeţean Buzău, secţie care s a transformat apoi în focar de coronavirus, fiind închisă de două ori, La acel moment, bolnavii de 57, 62 şi 71 de ani, au fost testaţi dar rezultatele au fost negative, fiind transferaţi în secţia de Boli Infecţioase.

Acum, aproape de momentul externării, bolnavii au fost retestaţi, rezultatelefiind pozitive. Toţi bolnavii au fost transferaţi la spitalul suport din Rm.Sărat. Buzăul numără duminică 216 cazuri de coronavirus şi un deces, potrivit news.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net