Trei săptămâni fără „hingheri auto” în sectorul 2. Vezi în ce perioadă scapi de ei

Ultima actualizare:

Consiliul local al sectorului 2 a împuternicit Poliţia Locală să semnaeze un nou contract pentru servicul de ridicare, transport şi depozitare a vehiculelor staţionate neregulamentar. Cel aflat încă în vigoare expiră la 29 iulie şi trebuie înnoit. Primăria sectorului 2 va organiza astfel o nouă licitaţie la data de 16 august pentru desemnarea operatorului care va asigura aceste servicii în următorii zece ani.

În cele trei săptămâni care se vor scurge până la înnoirea contractului, nici o altă firmă nu va mai putea ridica maşini în această zonă a oraşului. Supercom, societatea care ridică acum maşini în sector, poate participa şi ea la licitaţie.

Conform caietului de sarcini, disponibil pe sistemul electronic de achiziţii publice (SEAP), prima zi de depozitare a maşinilor ridicate trebuie să fie gratuită. Tarifele de ridicare, transport şi depozitare vor fi de 450 lei (în cazul unui autoturism), dar ele cresc în cazul vehiculelor de mare tonaj. Pentru cele cu masa între 2.500 şi 3.500 kg tariful ajunge la 840 de lei, iar pentru vehiculele cu masa peste 3.500 kg tariful e 3.000 de lei. Cel puţin 10% din sumele obţinute de „hingherii auto” trebuie vărsate în bugetul primăriei pentru realizarea de locuri de parcare.

Firma care va câştiga licitaţia va avea dreptul să ridice maşini de luni (ora 00.00) până sâmbătă la ora 24.00. La solicitarea Poliţiei Locale ori a Poliţiei Rutiere „hingherii auto” pot lucra şi duminica, în cazul în care sunt blocate căile de acces ale unor instituţii publice deschise non-stop.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net