Un nou caz de viol, asemănător celui din Vaslui, revoltă opinia publică. Trei adolescenţi din Prahova au scăpat cu o pedeapsă ridicolă, după ce au chinuit o copilă de 16 ani.


Violul a fost pus la cale de unul dintre băieţi care a ademenit-o pe fată cu vorbe frumoase, iar apoi i-a dat întâlnire. A dus-o însă într-un loc retras unde şi-a chemat şi prietenii. Cei trei indivizi au violat-o pe fata de 16 ani şi au supus-o la perversiuni sexuale ore în şir, scrie România Tv.

Fata a fost bătută şi ameninţată cu un briceag, iar unul dintre agresori a filmat scenele oribile cu telefonul mobil.

Cu toate acestea, judecătorul a decis să îi lase în libertate pe cei trei violatori, obligând autorităţile să îi supravegheze timp de câteva luni. Procurorii au contestat însă pedeapsa, iar apelul se va judeca la Curtea de Apel Ploieşti.

Violul a avut loc anul trecut în noiembrie, iar cei trei inculpaţi sunt minori. Atât ei cât şi victima sunt elevi ai liceului tehnologic “Romeo Constantinescu”, însă în ani diferiţi.

Această condamnare dată de Tribunalul Prahova nu este una definitivă și a fost deja atacată de procurorii din Vălenii de Munte. Apelul se va judeca la Curtea de Apel Ploiești, primul termen fiind stabilit în data de 11 septembrie.

Cine sunt violatorii

Brujbeanu Fabian este elev în clasa a Xl-a, are 17 de ani şi nu are antecedente penale. Inculpatul a fost nesincer în faza urmăririi penale, insistând asupra caracterului consimţit al actelor sexuale. Mai mult, refuzând să-şi asume responsabilitatea faptelor comise, a construit o strategie de apărare centrată pe victimizarea sa, încercând să arunce vina asupra persoanei vătămate întrucât aceasta are o imagine negativă în societate.

Radu Andrei-Răzvan este elev în clasa a Xl-a, are 17 de ani şi nu are antecedente penale. Inculpatul a fost nesincer în faza urmăririi penale, negând orice formă de constrângere asupra persoanei vătămate.

Ion Dumitru-Adrian este elev în clasa a IX-a, are 15 de ani şi nu are antecedente penale. A avut o atitudine sinceră în cursul urmăririi penale. Astfel cum reiese din raportul de expertiză medico-legală psihiatrică, inculpatul a avut discernământ la momentul comiterii faptei.

 

 

 

 
 
Loading...