Trei tineri sunt cercetaţi după ce au fost prinşi cu droguri, la Mamaia

Ultima actualizare:

    Cocaina rămâne cel mai consumat drog stimulent ilegal din EuropaFoto Click!
Cocaina rămâne cel mai consumat drog stimulent ilegal din EuropaFoto Click!

Aveau în bagaje 50 de grame de cannabis şi 39 de pastille Ecstasy, pe care urmau să le consume sau să le vândă, însă n-au mai apucat, întrucât au fost prinşi de poliţişti. Este vorba de doi tineri din Ilfov I unul din Bucureşti, care veniseră la mare, în staţiunea Mamaia.

Poliţişti ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa şi ai IPJ Constanţa au desfăşurat, la sfârşitul săptămânii trecute, o acţiune vizând prevenirea şi combaterea traficului şi consumului de droguri, potrivit Mediafax.

Astfel, în staţiunea Mamaia poliţiştii au prins în flagrant doi tineri în vârstă de 19 ani, respectiv 20 de ani, ambii din judeţul Ilfov, care aveau asupra lor aproximativ 50 de grame de cannabis, pentru consum propriu. Drogurile au fost descoperite de poliţişti abia după ce au controlat amănunţit bagajele şi autoturismul cu care cei doi veniseră la mare. Pe numele celor doi a fost întocmit dosar penal, fiind cercetaţi pentru deţinere fără drept de droguri de risc în vederea consumului propriu.

Tot în staţiunea Mamaia a fost prins şi un tânăr de 24 de ani, din Bucureşti, care avea asupra sa şi în autoturism 39 de comprimate de Ecstasy pe care urma să le vândă. El s-a ales cu dosar penal pentru trafic de droguri de mare risc, fiind reţinut de procurorii DIICOT Constanţa. Tânărul a fost dus apoi în instanţă, iar magistraţii au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net