Trenuri anulate, mai multe zboruri amânate, porturi şi drumuri închise. Vezi situaţia înainte de a pleca de acasă!

Ultima actualizare:

    Majoritatea trenurilor au întârzieri
Majoritatea trenurilor au întârzieri

Nu e de ieşit în acest weekend din casă. Nu se poate circula nici cu maşina, nici cu trenul, nici cu avionul. Mai multe drumuri sunt închise, trei trenuri de călători au fost anulate, iar restul au întârzieri, mai multe zboruri de pe Otopeni au fost anulate sau amânate, iar porturile din Constanţa au fost închise din cauza vântului puternic.

Drumurile închise

Circulaţia a fost întreruptă pe A1 (Bucureşti - Piteşti), pe A2 (Bucureşti - Constanţa)şi pe A3 (Bucureşti - Ploieşti), precum şi pe opt drumuri naţionale: DN 1D (Albeşti, Argeş - Urziceni, Ialomiţa), DN 2 (Urziceni, Ialomiţa - Focşani, Vrancea), DN 22 (Râmnicu Sărat, judeţul Buzău - Brăila), DN 23B (Măicaneşti - Ciorăşti, judeţul Vrancea), DN 2B (Buzău - Rosetti, judeţul Buzău), DN 2C (Costeşti - Padina, judeţul Buzău), DN 2N (Bogza - Căiata - Dumbrăveni, judeţul Vrancea) şi DN 67C (Novaci - Rânca, judeţul Gorj).

În Prahova, drumul naţional 1D Albești - Slobozia este închis, circulația pe DN 71 Sinaia - Târgoviște este restricționată pentru mașinile mai mari de 3,5 tone, iar un alt drum judeţean închis este 102D, pe ruta Mizil - Baba Ana - Boldești Grădiștea - Sălciile.

În Buzău, autorităţile au dispus închiderea DN 2 B Buzău - Brăila și DN 2 C Buzău - Slobozia. Mai este închis DN 22 Râmnicu Sărat - Băile şi alte cinci drumuri județene din zona de câmpie.

În judeţul Vrancea, circulația pe DN 23 B, între localitățile Măicănești și Ciorăști, a fost închisă.

Trei trenuri de călători au fost anulate

Trenurile care circulau între Bucureşti Obor şi Constanţa, respectiv între Bucureşti Obor şi Feteşti au fost anulate din cauza viscolului. În acelaşi timp, au fost introduse limitări de viteză de 50 km/h pe rutele Chitila- Periş şi Crivina - Brazi, iar pe secţia de circulaţie Bucureşti Băneasa - Lehliu - Feteşti trenurile sunt tractate cu locomotivă Diesel. Călătorii care aveau bilete pentru trenurile Regio anulate vor fi preluaţi de trenurile Interregio aflate în graficul de circulaţie, mai informează CFR Călători, citat de Mediafax. Cei care şi-au cumpărat deja bilet şi decid să renunţe la drum pot solicita banii înapoi, în perioada 24-27 ianuarie.

Zborurile de pe Otopeni

Mai multe zboruri de pe Aeroportul „Henri Coandă" au fost anulate sau amânate, iar întârzierile sunt şi de peste 45 de minute. La sosiri, au fost înregistrate puţine întârzieri, de maximum o jumătate de oră.

Porturile din Constanţa

Operaţiunile din Portul Constanţa au fost sistate rând pe rând, începând cu Mangalia şi Constanţa Sud, până la Constanţa Nord şi Midia. Iar asta din cauza vântului care suflă cu viteze de 60-70 km/h la ţărm, iar în larg poate depăşi 80 km/h. A fost restricţionată şi deplasarea convoaielor de barje pe Canalul Dunăre-Marea Neagră către portul Constanţa Sud.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net