Trenurile s-au aflat în vizorul polițiștilor! Acestea au fost controlate pentru a fi siguri că pasagerii respectă legea. Astfel că doar într-o zi a au urcat în peste 260 de garnituri.


Este vremea vacanței, iar trenurile sunt mai timpul pline cu călători. Pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranţă publică, prevenirea și combaterea faptelor ilicite în stațiile de cale ferată și în trenuri, polițiștii au făcut controale.

Trenurile la control! Polițiștii le-au dat călătorilor sute de amenzi

Au verificat  288 de stații și 265 de trenuri și au legitimat 1.468 de persoane. Au găsit pasageri care făceau scandal, care nu purtau mască ori care nu aveau grijă de propriile bagaje. Cu toții au fost amendați.

politisti-controale-in-tren.jpg

1.468 de călători au fost legitimați de oamenii legii
1.468 de călători au fost legitimați de oamenii legii

Mai exact, au fost date 364 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe scandaligiilor, în valoare totală de 97.100 de lei, anunță Poliția Română. 

Polițiștii au găsit în trenuri și gări imigranți, dar și fugari

De asemenea, au confiscat bunurilor celor care făceau comerț ilegal. În timpul controalelor, au găsit în trenuri patru persoane date în urmărire, șapte migranți, trei minori singuri, dar și trei persoane bânuite de furt, două dintre ele fiind prinse în flagrant.

Astfel de acțiuni vor continua pe tot parcursul sezonului estival.

 

 

 

 

 

 
 
Loading...