Zi mare pentru familia regală. Prinţul Paul şi prinţesa Lia au sărbători ieri ziua moştenitorului Carol Ferdinand. Micuţul a împlinit trei ani, iar naşa lui, Maria Băsescu, l-a răsfăţat împărăteşte: cu o trotinetă roz.


Prima Doamnă a fost prima care a venit să-l felicite pe micul prinţ. Singură, pentru Băsescu se afla în Cipru, la Summitul Plartidului Popular European.

Însoţită de bodyguarzi, aceasta a coborât din maşină ţinând în braţe preţiosul cadou: o trotinetă cât toate zilele. Pe lângă aceasta, Maria Băsescu i-a adus finului său şi o pungă cu confeti şi fluierici cu care invitaţii de-o seamă cu prinţul să-şi găsească de lucru.

Maria Băsescu a venit la ziua prinţului cu o trotinetă


Soţia preşedintelui a plecat după zece minute şi a declarat că nu stă la petrecere, fără să dea explicaţii. La party au ajuns şi foarte mulţi copii, colegi de la grădiniţă ai prinţului Carol Ferdinand, dar şi băiatul cel mic al antrenorului Laurenţiu Reghecampf.

Prinţul Sturdza şi soţia au ţinut să aducă şi ei daruri aniversatului cu sânge albastru. Carol a primit de la tatăl său o maşină de jucărie şi trei torturi, unul din ele fiind sub formă de maşinuţă. "Fiul meu are foarte multă energie, adoră să se plimbe cu maşinile prin casă, se joacă mult şi ascultă poveşti", a povestit prinţul Paul.

Petrecerea a fost organizată la reşedinţa familiei, a început la ora 17.00 şi s-a terminat după trei ore.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: