Trupul neînsufleţit al lui Cristian Ţopescu va fi depus în Studioiul 2 al TVR

Ultima actualizare:

    Cristian Țopescu a comentat peste 5.000 de transmisiuni liveFoto: arhivă personală
Cristian Țopescu a comentat peste 5.000 de transmisiuni liveFoto: arhivă personală

Toţi cei care l-au iubit şi apreciat pe Cristian Ţopescu îşi pot lua rămas bun începând de joi, la sediul Televiziunii Române. Trupul neînsufleţit al fostului comentator va fi depus în Studioul 2 al TVR. Omul de televiziune s-a stins marţi la prânz la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Elias în urma unui stop cardiac.

Trupul lui Cristian Ţopescu va fi depus joi, în Studioul 2 al TVR, în intervalul 11.00-19.00. Fostul comentator sportiv a murit marți, 15 mai, la vârsta de 81 de ani. El fusese internat de urgență în urmă cu o săptămână la Spitalul Elias din București şi se afla sub supravegherea medicilor de la secţia de Terapie Intensivă. Cei care vor să-şi ia rămas bun de la marele om de televiziune o pot face începând de mâine la sediul TVR. 

“Televiziunea Română regretă dispariţia lui Cristian Ţopescu, vocea sportului românesc. (…) Cei care doresc să îşi ia rămas bun de la marele om de televiziune o pot face joi, 17 mai, în Studioul 2, în intervalul 11.00-19.00”, anunţă postul public de televiziune, într-un comunicat oficial.

"Timp de peste o jumătate de secol, Cristian Ţopescu a fost unul dintre cel mai iubite simboluri ale Televiziunii Române. Datorită profesionalismului, curajului, patriotismului şi carismei domniei sale, Cristian Ţopescu a fost aproape un idol al mai multor generaţii de români“, se arată în acelaşi comunicat. Membrii Consiliului de Administraţie al SRTv sunt alături de Christel Ungar Ţopescu, soţia omului de televiziune, şi de jurnalista Cristina Ţopescu, fiica comentatorului sportiv. 

Cristian Ţopescu, născut în 1937 la Bucureşti, a fost comentator sportiv, general de brigadă şi senator de Bucureşti. A lucrat la Televiziunea Română începând din anii 1960, îndeplinind funcţiile de reporter sportiv, realizator de emisiuni, comentator, redactor şef al secţiei de sport a TVR, director general adjunct şi consilier. Comentator de legendă, a fost vocea care a adus în casele românilor marile performanţe ale sportivilor noştri, anunţând prima notă de 10 din istoria gimnasticii şi mondialele de fotbal unde tricolorii au intrat în istorie.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net