Trupul unei femei care a murit în curtea Spitalului Județean Botoșani, ridicat după câteva ore

Ultima actualizare:

    Cadavrul femeii a stat mai mult de două ore în curtea spitalului, acoperit cu pături FOTO: monitorulbt.ro
Cadavrul femeii a stat mai mult de două ore în curtea spitalului, acoperit cu pături FOTO: monitorulbt.ro

Caz şocant la Spitalului Județean Botoșani! O femeia care s-a stins în curtea unității medicale a zăcut pe asfalt mai bine de două ore până când cineva s-a sesizat de moartea ei. Decedata și soțul ei fac parte din rândul oamenilor fără adăpost și-si petreceau majoritatea timpului în curtea spitalului.

Femeia avea 61 de ani, iar soțul său are 64 ani. Bărbatul a fost cel care a văzut că soția sa nu mai mișcă și a acoperit-o cu câteva pături. Apoi, a încercat să găseacă pe cineva dispus să-l ajute. În parcarea unității medicale a abordat un șofer de microbuz pe care l-a rugat să-i ducă soția ”acasă”. Acesta a alertat cadrele medicale. „M-a abordat să mă roage să îl ajut să îşi ducă soţia acasă. L-am întrebat unde era şi dacă poate merge pe picioarele ei, iar el, ezitând un pic, mi-a spus că e moartă şi să îl ajut să o ducă acasă. Am rămas blocat. Nu ştiam dacă e o glumă. M-a dus şi mi-a arătat-o, după staţia de oxigen, era acoperită cu câteva pături. Nu m-am apropiat mai mult, dar am mers la spital şi am anunţat personalul, gardienii, chiar şi pe cineva de la ambulanţă”, a povestit bărbatul pentru monitorulbt.ro.

După două ore a fost anunțat cazul la 112

Abia după două ore, un ambulanțier care adusese un caz la Urgență, a constatat că femeia era decedată de mai mult timp şi a apelat Poliţia, iar un echipaj de criminalişti a ajuns la faţa locului. În tot acest timp, soţul femeii căuta ajutor pentru a o duce pe acesta „acasă”, deşi cei doi erau cunoscuţi ca făcându-şi veacul în curtea unităţii sanitare, pe lângă clădirile adiacente.

Femeia a murit la câţiva paşi de unitatea mobilă de terapie intensivă, unde era montată şi o staţie de oxigen. În cele din urmă, la faţa locului a ajuns un echipaj de criminalişti, care a început o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului. „Cadavrul a fost ridicat în vederea efectuării autopsiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. La definitivarea anchetei se va propune o soluţie procedurală”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani. 

Citește și: 

Un bărbat suspect de coronavirus a murit în curtea Spitalului Județean din Slatina

Pacientă de la Spitalul“Obregia”, găsită moartă în curtea instituției. Era dată dispărută din 2 august

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net