Şedinţa Comitetului Executiv a PSD organizată joi seara a durat cinci ore şi jumătate, iar nervii celor prezenţi au fost întinşi la maxim. În jurul ore 11.30, membrii CEx au ieşit nemulţumiţi din sediul partidului.


În urma şedinţei, Rovana Plumb, Sevil Shhaideh şi Răzvan Cuc şi-au depus demisiile, aşa cum dorea premierul Mihai Tudose. Cu toate acestea, membrii comitetului nu au vrut să le accepte demisiile celor trei şi chiar nu au vrut să îl lase să plece din sală, conform lui Liviu Dragnea. 

După conferinţa de presă, una scurtă, în care atât Dragnea, cât şi Tudose au subliniat că discuţiile din partid vor continua vineri, liderul PSD şi premierul au plecat spre casă. Primul care a părăsti sediul PSD a fost Tudose. Jurnaliştii aflaţi în faţa clădirii au încercat să mai smulgă câteva declaraţii de la prim ministru, însă fără succes. Iritat, el a subliniat că nu ştie când va începe şedinţa de vineri cu ALDE. "Maine dimineata stabilim, ca nu cred ca il suna cineva acum pe domnul Tariceanu", a spus Tudose. 

Când o altă jurnalistă a încercat să îl întrebe ceva, el a spus scurt: "Conferinta de presa a avut loc in partea cealalta, e ora 12 noaptea totusi", iar apoi s-a îndreptat spre maşină. 

Liviu Dragnea a ieşit şi el la scurt timp din sediul PSD. A încercat să îndepărdeze un microfon din faţă, a reamintit şi el că conferinţa s-a încheiat şi a urcat în maşină. singurul moment în care a vorbit ceva mai mult a fost când le-a spus celor din echipa lui că el nu ştie unde e maşina şi că pur şi simplu îi urmează. 

loading...
Loading...