Tudy, ales viceprimar al Capitalei

Ultima actualizare:

    Tudor Ionescu, alias Tudy, e viceprimarfoto: arhiva personală
Tudor Ionescu, alias Tudy, e viceprimarfoto: arhiva personală

Surpriză de proporţii în Consiliul General al Capitalei. Fostul iubit al Oanei Zăvoranu, Tudor Ionescu, zis Tudy, a fost votat drept mâna dreaptă a primăriţei Gabriela Firea.

Consilierii Capitalei au votat ieri cu 28 de votori numirea lui Tudy în funcţia de viceprimar al Bucureştilor. Tudy este un personaj controversat care a ținut prima pagina a ziarelor în urmă cu câţiva ani, el fiind implicat în scandalul dintre Pepe şi fosta lui soţie, Oana Zăvoranu,

În 2011, iubitul lui Zăvo, adică Tudy, a ajuns pe prima pagina a ziarelor după ce soţul înşelat, adică Pepe, «a făcut pierdută» o înregistrare video deocheată. Filmuleţul îl prezenta pe Tudy într-o situație compromițătoare, în timp ce se masturba pentru iubita lui, Oana Zăvoranu.

În 2008, Tudy s-a înscris în PNL, iar în 2010 a fost consilier electoral în alegerile legislative din Belgia. În plus, europarlamentarul Cristian Buşoi l-a angajat, timp de un an, stagiar la cabinetul său de la PE în perioada 2009-2010. Mai mult, Tudy visa să candideze la alegerile locale din 2012.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net