Ucigaşul fetei de poliţist a lăsat dâre de sânge în urma lui

Ultima actualizare:

    Dalia a fost  răpită de  fostul iubit,  care, apoi,  a ucis-oFotografii: Arhivă personală/Bihoreanul
Dalia a fost răpită de fostul iubit, care, apoi, a ucis-oFotografii: Arhivă personală/Bihoreanul

Oradea e sub stare de şoc, de miercuri, când un interlop şi-a ucis fosta iubită şi l-a împuşcat în gât pe prietenul acesteia. Adrian Hladii era căutat ieri de o sută de oameni, iar de la Bucureşti s-a deplasat o echipă de criminalişti în oraşul de pe Criş pentru a lucra la caz.

Dalia Duca (24 de ani), fiica unui fost ofiţer al Poliţiei Bihor, care a activat în anii ‘90 la Serviciul judiciar, şi-a găsit sfârşitul miercuri, după ce Adrian Hladii (38 de ani), zis Adi Grasu, i-a tras două gloanţe în cap, fiind gelos că ea avea un alt prieten. O crimă oribilă, care le-a dat fiori locuitorilor din Oradea.

Momentul în care poliţiştii  ridică din maşină  cadavrul tinerei
Momentul în care poliţiştii ridică din maşină cadavrul tinerei

Ucigaşul tinerei, un interlop care îi fusese iubit, îl împuşcase în gât, câteva ore mai devreme pe actualul prieten al fetei (41 de ani), dar acesta a scăpat cu viaţă. 

simeon stalpnicul png

Miercuri a fost operat şi acum e în afara oricărui pericol. Poliţiştii au plecat imediat pe urmele criminalului, întrucât acesta o răpise pe Dalia, sub ameninţarea pistolului. I-au găsit maşina pe malul stâng al Crişului Repede, la marginea oraşului, după ce un localnic a sunat la 112. În interior, Dalia zăcea într-o baltă de sânge, cu două gloanţe în cap.


    Momentul în care poliţiştii  ridică din maşină  cadavrul tinerei
Momentul în care poliţiştii ridică din maşină cadavrul tinerei

De atunci, circa o sută de poliţişti şi jandarmi îl caută pe Hladii prin împrejurimile Oradei, acesta fiind dat în consemn la frontiera cu Ungaria. De asemenea, au fost instalate filtre în trafic, iar o echipă de criminalişti de la Bucureşti s-a deplasat la faţa locului. Se pare că şi interlopul a fost rănit, poliţiştii descoperind pete de sânge pe iarbă, dar şi pe pietrele din zona crimei. După urme, Hladii ar fi urcat circa 50 de metri de-a lungul râului, până în dreptul unui vad cu apă mai puţin adâncă şi a trecut pe malul drept al Crişului Repede, unde poliţiştii au identificat alte pete de sânge.

Au fost efectuate, de asemenea, descinderi la mai multe adrese unde s-ar fi putut adăposti urmăritul, iar în jurul blocului în care acesta locuieşte au putut fi văzuţi mascaţi înarmaţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net