Ucigașul handbalistului Marian Cozma săltat de pe stradă. A fost arestat din nou

Ultima actualizare:

    Marian Cozma avea 26 de ani, era campion al României și Ungariei la handbalFoto: Asociația Marian Cozma
Marian Cozma avea 26 de ani, era campion al României și Ungariei la handbalFoto: Asociația Marian Cozma

Handbalistul român Marian Cozma a fost ucis la vârsta de 26 de ani, în februarie 2009, iar ucigașul său a fost condamnat la 13 ani de închisoare. Vara trecută, criminalul a fost eliberat pentru comportament ireproșabil în pușcărie. A fost arestat din nou pentru proxenetism.

Marian Cozma avea 26 de ani, era campion al României și Ungariei la handbal. Un tânăr talentat, frumos și vesel. A murit stupid, în noaptea de 7 spre 8 februarie 2009, într-o discotecă din orașul maghiar Veszprém. A fost atacat de un grup de trei țigani și înjunghiat de trei ori în inimă. El și alți doi coechipieri ai săi au fost înjunghiați în fața clubului, în urma unei altercații cu cei trei interlopi. Sportivul român a murit, iar ceilalți doi au suferit răni grave. Tatăl său, Petre Cozma, a înduioșat o țară întreagă cu suferința sa.

Ivan Sztojka, ucigașul handbalistului Marian Cozma, a fost judecat timp de trei ani, iar în 2012 a primit o pedeapsă de 13 ani închisoare.

Ivan Sztojka, ucigașul handbalistului Marian Cozma, a fost judecat timp de trei ani
Ivan Sztojka, ucigașul handbalistului Marian Cozma, a fost judecat timp de trei ani

În vara anului trecut a fost eliberat, pentru purtare ireproșabilă în pușcărie, scrie digi24.ro. Judecătoria a considerat că „reintegrarea în societate a condamnatului este corespunzătoare”.

Însă, el a fost arestat din nou, luni (18 noiembrie), transmite Balazs Barabas, corespondentul Digi24 în Ungaria, citând 24.hu.

Ivan Sztojka a fost arestat de forțele speciale de poliție pentru proxenetism în grup infracțional. El este suspectat că a forțat o tânără să se prostitueze. A fost arestat pe stradă, în timp ce mergea acasă cu mașina. Dacă acuzațiile vor fi dovedite în instanţă, Sztojka va trebui să ispăşească, pe lângă această pedeapsă, şi restul de 4 ani şi 5 luni pentru care a fost eliberat condiţionat.

Citește și:

30 de ani fără Mihaela Runceanu. Criminalul ei este liber din 2006

Profesorul pedofil a ieşit din puşcărie

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net