Ucigaşul lui Ioan Crişan şi-ar fi privit victima cum sare în aer. Detalii cutremurătoare

Ultima actualizare:

    Pompierii au găsit cadavrul omului de afaceri Ioan Crișan în automobilul distrus de forța deflagrațieiFoto: aradon.ro
Pompierii au găsit cadavrul omului de afaceri Ioan Crișan în automobilul distrus de forța deflagrațieiFoto: aradon.ro

Noi detalii terifiante ies la iveală în ancheta asasinării afaceristului Ioan Crișan. Ucigaşul lui Ioan Crişan şi-ar fi privit victima cum sare în aer de la câteva zeci de metri distanţă. De asemenea, nu este exclus ca acesta să fie străin. Execuția ar putea fi un mesaj din partea unei reţele mafiote de trafic de droguri sau ţigări.

"Este foarte probabil ca el să fi stat acolo să se convingă dacă explozia şi-a atins scopul, dacă a ucis victima", a declarat Valentin Sitaru, fost criminalist, citat de observatornews.ro

Numele afaceristului Ioan Crişan apare în cazul unui transport ilegal de ţigări, oprit de poliţişti şi sechestrat la începutul săptămânii. Camionul ar fi ajuns în curtea firmei afaceristului iar apoi a dispărut. 

Un bărbat care aparent nu avea nicio legătură cu incendiul a fost observat la câţiva metri de maşina victimei. Unii specialişti susţin că atacatorul nu e român şi a părăsit deja ţara.

Totodată, profilerul Mihaela Brookes crede că asasinul are un ego uriaș și că această execuție ar putea fi doar începutul: "Crima organizată preferă să aibă nişte omoruri mai spectaculoase. Este foarte uşor de trimis un mesaj. Noi nu trebuie să facem profilul unui criminal. Trebuie să facem profilul unei crime organizate. Este cineva care are un ego. Vreau să fiu primul în România care încep lucrul ăsta. Sunt puternic, sunt cel mai bun, uite de ce sunt în stare".

La o săptămână de la asasinarea lui Ioan Crișan, nu există încă detalii oficiale despre crimă. Ucigaşul nu a fost identificat iar motivul execuţiei este încă necunoscut. Explozibilul folosit duce spre o reţea profesionistă.

image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net